Επίσημες ανακοινώσεις για το ερευνητικό κέντρο της Nokia Siemens στην Ελλάδα

150 νέες θέσεις εργασίας

Deasy @ 26.04.2013
Επίσημες ανακοινώσεις για το ερευνητικό κέντρο της Nokia Siemens στην Ελλάδα

Επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με την ενίσχυση του ήδη υπάρχοντος ερευνητικού της κέντρου στην Ελλάδα πραγματοποίησαν υψηλόβαθμα στελέχη της Nokia Siemens Netwroks, καθώς οριστικοποιήθηκε η συμφωνία, για την οποία σας είχαμε ενημερώσει από χθες.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η επένδυση της εταιρείας στο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης στην Ελλάδα ενισχύεται με επιπλέον 150 νέες θέσεις εργασίας (στις υπάρχοντες 500), με την πλειοψηφία τους να καλύπτονται εντός του 2013 και να ολοκληρώνονται σε χρονικό ορίζοντα διετίας. Ταυτόχρονα επισημάνθηκε ότι ο λόγος της ενίσχυσης του κέντρου είναι το υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό που υπάρχει στη χώρα μας.

Για την εξέλιξη αυτή, τα στελέχη της Nokia Siemens που βρίσκονται στην Ελλάδα, με επικεφαλείς το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του φινλανδο-γερμανικού ομίλου, Barry French αλλά και το διευθύνοντα σύμβουλο της ελληνικής θυγατρικής, Σάκη Έξαρχο, ενημέρωσαν νωρίτερα τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη. Συνάντηση στην οποία, όπως ανέφεραν στο πλαίσιο των επίσημων ανακοινώσεων τα στελέχη της εταιρείας, ήταν εμφανής η στήριξη της κυβέρνησης στην υφιστάμενη αλλά και στη μελλοντική επένδυση της εταιρείας στην Ελλάδα.

«Είναι πολύ σημαντικό ότι μια πρωταθλήτρια της τεχνολογίας, όπως είναι η Nokia Siemens Networks, όχι μόνο θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της (και αυτό είναι από μόνο του ένα πολύ θετικό νέο) αλλά ετοιμάζεται, εκτός από τις άμεσες εκατό πενήντα (150) προσλήψεις νέων επιστημόνων, στην ανάδειξη και στην εδραίωση της χώρας μας ως μιας στρατηγικής περιοχής» ανέφερε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του και ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ,ΕΛΛΑΔΑ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,NSN,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home