Τέλος στο δωρεάν WiFi

Deasy @ 18.05.2015
Τέλος στο δωρεάν WiFi

Τίτλοι τέλους μπαίνουν στο «δωρεάν WiFi» για όλη την Ελλάδα που είχε εξαγγείλει η προηγούμενη κυβέρνηση το Νοέμβριο του 2013. Όπως έκανε γνωστό σε τηλεοπτική συνέντευξη ο αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών - Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπιρτζής, η ηγεσία του Υπουργείου αποφάσισε τη μη συνέχιση του έργου, καθώς το πρόγραμμα αυτό ήταν πιλοτικό για έξι μήνες και εν συνεχεία δεν υπήρχε καμία πρόβλεψη για το ποιος θα αναλάβει το κόστος και θα έχει την ευθύνη της λειτουργίας του Έργου.

Το πρόγραμμα της κάλυψης της γεωγραφικής επικράτειας της Ελλάδας με δωρεάν WiFi δίκτυο είχε γίνει γνωστό μετά από μία εκτός θέματος απάντηση του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά σε ερώτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη σχετικά με την αξιοπιστία της Κυβέρνησης.

 

Εν συνεχεία η τότε Κυβένηση προχώρησε κατά καιρούς σε ενημερώσεις σχετικά με τις προδιαγραφές του έργου και την πορεία του προγράμματος. Όμως αυτό που τελικά μένει είναι ότι για άλλη μία φορά ένα εν δυνάμει σημαντικό έργο μένει στα χαρτιά γιατί η πολιτική ηγεσία δεν είχε τη δυνατότητα να το μετουσιώσει σε πράξη.

WiFi,ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ INTERNET,ΕΛΛΑΔΑ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home