Ένας μήνας ακόμα για την υποβολή συμμετοχής στα Sony World Photography Awards 2015

Ανακοινώθηκε η φετινή κριτική επιτροπή.

Deasy @ 09.12.2014
Ένας μήνας ακόμα για την υποβολή συμμετοχής στα Sony World Photography Awards 2015
Μία από τις υποψήφιες φωτογραφίες του ανοικτού διαγωνισμού στα SWPA 2015.

Μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2015 έχουν την ευκαιρία να υποβάλλουν τη συμμετοχή τους στον ανοικτό διαγωνισμό φωτογραφίας αλλά και στο διαγωνισμό νέων για τα Sony World Photography Awards 2015, η απονομή των οποίων θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Απρίλιο στο Λονδίνο. Ταυτόχρονα, η καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής για τους επαγγελματίες φωτογράφους είναι η 8η Ιανουαρίου 2015. Όλες οι συμμετοχές είναι δωρεάν και υποβάλλονται μέσω του www.worldphoto.org.

Στο μεταξύ σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Φωτογραφίας ανακοίνωσε την τιμητική κριτική επιτροπή του φετινού διαγωνισμού για την κατηγορία Επαγγελματιών, η οποία απαρτίζεται από τους:

Joanna Milter, Deputy Photo Editor στο περιοδικό New York Times Magazine (ΗΠΑ)

Matthew Leifheit, Photo Editor στο περιοδικό VICE Magazine (ΗΠΑ)

Enrica Viganó, έφορο και συγγραφέα (Ιταλία)

Xingxin Guo, Vice Director στο Τμήμα Νέων Μέσων του Κέντρου Φωτογραφίας του πρακτορείου ειδήσεων Xinhua και Editor-in-Chief στο CICPHOTO (Κίνα)

Oliver Schmitt, Photo Editor στο ηλεκτρονικό περιοδικό Spiegel Online (Γερμανία)

Maria Pieri, Editorial Director στο περιοδικό National Geographic Traveller, (Ηνωμένο Βασίλειο)

Sasha Erwitt, Picture Editor (ΗΠΑ)

Στα φετινά Βραβεία θα διαγωνιστούν επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι σε 25 κατηγορίες για χρηματικά έπαθλα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, από τη Sony. Ένας επαγγελματίας φωτογράφος θα βραβευθεί με το βραβείο L’Iris D’Or και θα λάβει τον τίτλο Επαγγελματίας Φωτογράφος της Χρονιάς του διαγωνισμού Sony World Photography Awards σε μία υψηλού κύρους τελετή απονομής, με γκαλά, στο Λονδίνο, στις 23 Απριλίου 2015. Όλοι οι νικητές καθώς και οι φιναλίστ φωτογράφοι θα δουν τα έργα τους να εκτίθενται στο Somerset House, στο Λονδίνο, από τις 24 Απριλίου έως τις 10 Μαΐου 2015, στo πλαίσιo της έκθεσης των βραβείων Sony World Photography Awards 2015, αλλά και να συμπεριλαμβάνονται στον τόμο Sony World Photography Awards, έκδοση 2015.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Φωτογραφίας προχώρησε στη δημοσίευση μιας πρώτης επιλογής φωτογραφιών από τους συμμετέχοντες του ανοικτού διαγωνισμού, μερικές από τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Andrew Suryono, Ινδονησία, Κατηγορία: Φύση και Άγρια Ζωή

 

Arief Siswandhono, Ινδονησία, Κατηγορία: Άνθρωποι

 

Cor Boers, Ολλανδία, Κατηγορία: Αρχιτεκτονική

 

 Ioulia Chvetsova, Γαλλία, Κατηγορία: Τέχνες και Πολιτισμός

 

Lisa Vaz, Πορτογαλία, Κατηγορία: Φύση και Άγρια Ζωή

 

Nick Ng, Μαλαισία, Κατηγορία: Split Second

 

Diego Arroyo Mendez, Ισπανία, Κατηγορία: Χαμόγελο

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα Βραβεία Sony World Photography Awards και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Φωτογραφίας μπορείτε να βρείτε στην τοποθεσία www.worldphoto.org.

SONY WORLD PHOTOGRAPHY AWARDS,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,SONY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home