Έκθεση φωτογραφίας στο κέντρο της Αθήνας

Κάτι ζει σε μια πόλη σε κώμα, από τη φωτογραφική ομάδα ΜΕΤΑpolis

Deasy @ 03.06.2013
Έκθεση φωτογραφίας στο κέντρο της Αθήνας

Μια ενδιαφέρουσα έκθεση φωτογραφίας με βασικό άξονα «Κάτι ζει σε μια πόλη σε κώμα» πραγματοποιείται από αυτή την Παρασκευή 7 Ιουνίου έως και τις 19 Ιουνίου στο χώρο της φωτογραφικής ομάδας Metapolis, στο κέντρο της Αθήνας.

To «Living Thing» δεν είναι απλώς μια φωτογραφική έκθεση, είναι μια ζώσα πραγματικότητα, όπως έχει αποτυπωθεί από 90 προχωρημένους και αρχάριους φωτογράφους, η δουλειά των οποίων θα φιλοξενηθεί σε αντίστοιχα επίπεδα.

Η έκθεση περιλαμβάνει έργα σε διαφορετικά Επίπεδα (Ημιόροφος, Όροφος ΙV) αποκαλύπτοντας την διαλεκτική διάθεση ανάμεσα στον δημόσιο και τον ιδιωτικό χώρο, με πρωταγωνιστή πάντα τον άνθρωπο. Εικόνες αυτού που βλέπουμε γύρω μας και αυτού που είμαστε, ο φανερός και ο κρυφός εαυτός μας, κομμάτια μιας πραγματικότητας που χωρίς να το συνειδητοποιούμε ζούμε.

Ημιόροφος: «Δημόσιος Χώρος», εικόνες που συναρμολογούν την πόλη που ζούμε, την πόλη που ζει σε κώμα και την πόλη που ξυπνά (εισαγωγικός κύκλος φωτογραφίας 44 μελών).

Όροφος ΙV: «Ιδιωτικός Χώρος», εικόνες σε 3 Δωμάτια (προχωρημένοι κύκλοι φωτογραφίας): 3 διαφορετικές πτυχές της ιδιωτικότητας, προμελετημένοι αυτοσχεδιασμοί, πτυχές του εαυτού μας που ποτέ δεν αποκαλύφθηκαν και ένα παρελθόν που ξορκίζει η μνήμη.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν αυτήν την Παρασκευή στις 8 το απόγευμα.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home