Αισιόδοξες προβλέψεις για τα συνδεδεμένα αυτοκίνητα

Αισιόδοξες προβλέψεις για τα συνδεδεμένα αυτοκίνητα

Το 1/5 των αυτοκινήτων στην Βόρειο Αμερική και την Δυτική Ευρώπη θα έχουν τη δυνατότητα να δέχονται εφαρμογές, σύμφωνα με έκθεση της Jupiter Research. Και αν ο νους σας πάει μόνο στις πωλήσεις καινούργιων οχημάτων, η πρόβλεψη αφορά το σύνολο των αυτοκινήτων που θα κυκλοφορούν στους δρόμους.

Όπως αναφέρουν τα στελέχη της εταιρείας, ο λόγος της ευρείας αποδοχής των νέων συστημάτων ψυχαγωγίας στα αυτοκίνητα που θα έχουν τη δυνατότητα εγκατάστασης και εκμετάλλευσης εφαρμογών, είναι το γεγονός ότι όλοι εμείς είμαστε πλέον συνηθισμένοι σε αυτή την διαδικασία μέσω των κινητών μας τηλεφώνων. Παράλληλα, εκτιμούν ότι η επιλογή ενός σωστού τέτοιου συστήματος θα αποτελεί σημαντικό κριτήριο επιλογής αυτοκινήτου, ειδικά στην κατηγορία από 15.000 έως 20.000 δολάρια. Μάλιστα, θεωρούν ότι το κόστος ενσωμάτωσης νέων τέτοιων συστημάτων θα είναι εξαιρετικά χαμηλό για τις αυτοκινητοβιομηχανίες, ενώ τα οφέλη πάρα πολύ σημαντικά. Όσον αφορά την κατηγορία που φαίνεται να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αυτή εκτιμάται ότι είναι ο τομέας του infotainment (δηλαδή εφαρμογές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας).

Τέλος, ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο της έκθεσης είναι οι νέες ευκαιρίες που δημιουργεί η άντληση του νέου μεγάλου όγκου δεδομένων (που θα διακινείται από τα αυτοκίνητα) τόσο στις κατασκευάστριες εταιρείες αυτοκινήτων όσο και σε εταιρείες τηλεματικής.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home