Το ChatGPT μπαίνει... επιβάτης στα αυτοκίνητα

Το ChatGPT μπαίνει... επιβάτης στα αυτοκίνητα

Οι Γερμανοί έκαναν την αρχή, οι Γάλλοι ακολουθούν. Μετά, λοιπόν, από την Volkswagen και την Mercedes που βάζουν το ChatGPT στα οχήματά τους, ήρθε και η σειρά της Peugeot να πράξει το ίδιο.

Η γαλλική εταιρεία θα εγκαταστήσει το δημοφιλές chatbot στο νέο e-3008 καθώς και στα ελαφρά φορτηγά της. Από τις 31 Ιανουαρίου, μια πιλοτική υπηρεσία που θα βασίζεται στο ChatGPT θα απαντά σε γενικές ερωτήσεις των οδηγών σχετικά με μια διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσουν ή για θέματα που έχουν να κάνουν γενικά με το αυτοκίνητο και με ό,τ τέλος πάντων θα μπορούσε να απασχολήσει έναν οδηγό όπως πού βρίσκεται το πλησιέστερο βενζινάδικο ή ποιο ιταλικό εστιατόριο είναι ανοιχτό αυτή την ώρα. Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη στις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές, δηλαδή σε Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Βρετανία και από το 2025 θα αρχίσει η ενσωμάτωσή της στον βασικό εξοπλισμό των νέων οχημάτων της Peugeot.

Ταυτόχρονα, η γαλλική εταιρεία θα επεκτείνει στα οκτώ χρόνια την εγγύηση για το e-3008, σε μία προσπάθεια να ενθαρρύνει τους πελάτες της να επιλέξουν την ηλεκτροκίνηση και να αφήσουν πίσω το παλιό τους αυτοκίνητο με κινητήρα ηλεκτρικής καύσης.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ,ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ,CHATGPT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home