Optimus G: η απάντηση της LG στον ανταγωνισμό

Τη νέα της «ναυαρχίδα» στο χώρο των smartphones ανακοίνωσε η LG και τοι Optimus G είναι από τις συσκευές που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ότι περιλαμβάνονται σε αυτές που δικαιολογούν την υψηλή τιμή πώλησης (900 δολάρια στην Κορέα).

Η συσκευή έχει δύο χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει: τη δυνατότητα να τραβά φωτογραφίες με φωνητικές εντολές τύπου cheese, LG και smile, και τη δυνατότητα να χωρίζει την οθόνη στα δύο και να «τρέχει» διαφορετικές εφαρμογές! Μάλιστα, μπορεί να συνδεθεί και με την τηλεόραση και το περιεχόμενο στην οθόνη του Optimus G να είναι διαφορετικό από εκείνο στην τηλεόραση!

Επιπλέον, η κορεατική εταιρεία υποστηρίζει πως προσφέρει μία διαφορετική εμπειρία στον χρήστη. Θα περιμένουμε να το δούμε από κοντά για να κρίνουμε κατά πόσον ισχύει αυτή η άποψη όπως και η δήλωση των στελεχών της LG ότι πρόκειται για μία συσκευή που διαφοροποιείται πλήρως από τον ανταγωνισμό.

Το μόνο βέβαιο είναι πως τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Optimus G, το οποίο αναμένεται στην Ευρώπη τον Οκτώβριο είναι άκρως εντυπωσιακά. Ο επεξεργαστής προέρχεται από την Qualcomm και είναι ένας τετραπύρηνος Snapdragon S4 Pro που τρέχει στα 1,5 GHz. Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 4.0, ενώ η συσκευή υποστηρίζει και LTE. Η οθόνη είναι στις 4,7 ίντσες και η ανάλυση της φθάνει στα 1280 x 768 pixels με τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 32 GB, ενώ η μνήμη για την χρήση των εφαρμογών είναι στα 2 GB, από τις υψηλότερες στην αγορά. Υπάρχει ακόμη υποστήριξη NFC, Bluetooth 4.0 και όλα τα «γνωστά» χαρακτηριστικά συσκευών αυτής της κατηγορίας, με την μπαταρία να είναι στα 2100 mAh, από τις μεγαλύτερες που έχουμε συναντήσει σε smartphone.

Τέλος, η κάμερα προσφέρει ανάλυση 13 megapixel (αν και μάλλον θα υπάρξει και έκδοση στα 8 megapixel) και αποτελεί από τα δυνατά σημεία του Optimus G, λόγω αυτής της δυνατότητας για φωνητικές εντολές.

SMARTPHONES,ANDROID,LG ELECTRONICS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home