H Samsung κάνει θόρυβο για το Galaxy S III

Deasy @ 23.04.2012
H Samsung κάνει θόρυβο για το Galaxy S III

Κάθε διαθέσιμο μέσο χρησιμοποιεί η Samsung προκειμένου να διατηρήσει σε υψηλά επίπεδα το ενδιαφέρον για το πολυαναμενόμενο νέο κινητό της τηλέφωνο, το οποίο αποτελεί την απάντηση της κορεατικής εταιρεία προς την Apple.

Μιμούμενη την ανταγωνίστριά της η Samsung παρακολουθεί τη... μηχανή της φημολογίας να λειτουργεί με αυξημένες στροφές εδώ και λίγους μήνες χωρίς ουσιαστικά να παρεμβαίνει, να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει όσα κατά καιρούς βγαίνουν στο διαδίκτυο.

Το Galaxy S III αναμένεται να διαθέτει μια οθόνη υψηλής ευκρίνειας που η ανάλυσή της πλησιάζει πάρα πολύ αυτή του iPhone 4 (και του S), ενώ στην "καρδιά" του κινητού βρίσκεται ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής ονόματι Exynos. Το smartphone-ναυαρχίδα της Samsung θα χρησιμοποιεί την έκδοση 4.0 του Android, διαθέτει 1 GB μνήμης και φωτογραφική μηχανή της οποίας η ανάλυση φτάνει τα 8 εκ. pixels. 

Η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει το τηλέφωνο στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο στις 3 Μαϊου. Ωστόσο από χθες έχει δημιουργήσει ένα site  στην... παράξενη διεύθυνση http://www.tgeltaayehxnx.com, όπου μετά από μια αντίστροφη μέτρηση που έδειξε "0" στις 2 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας εμφανίστηκε ένα βίντεο όχι με το ίδιο το τηλέφωνο αλλά με υποσχέσεις για το πώς θα αλλάξουν τα πράγματα στις 3 Μαϊου. 

Φυσικά το site κατέρρευσε λόγω της αυξημένης επισκεψιμότητας αλλά αν δείξετε λίγη υπομονή και επιμονή θα μπορέσετε να δείτε το βίντεο εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης την ερχόμενη εβδομάδα.

ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,SAMSUNG GALAXY,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home