Το Galaxy AI έρχεται τον Απρίλιο σε περισσότερες συσκευές Samsung Galaxy

Το Galaxy AI έρχεται τον Απρίλιο σε περισσότερες συσκευές Samsung Galaxy

Την επέκταση των λειτουργιών Galaxy AI σε περισσότερες συσκευές Galaxy ανακοίνωσε η Samsung. Η επέκταση θα προκύψει μέσω της νέας ενημέρωσης One UI 6.1, που θα είναι διαθέσιμη στις σειρές Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 και Tab S9 από τα τέλη Μαρτίου μέχρι και τα μέσα Απριλίου, 2024.

«Με το Galaxy AI, ο στόχος μας είναι να εισάγουμε τη βιομηχανία σε μια νέα εποχή mobile AI αλλά και να ενδυναμώσουμε τους χρήστες», δήλωσε ο TM Roh, Πρόεδρος και Επικεφαλής του Mobile eXperience Business της Samsung Electronics. «Αυτή είναι μόνο η αρχή για το Galaxy AI, καθώς σκοπεύουμε να προσφέρουμε την εμπειρία σε πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες Galaxy μέσα στο 2024 και να συνεχίσουμε να καινοτομούμε στους τρόπους αξιοποίησης των απεριόριστων δυνατοτήτων του mobile AI».

Μέσω της αναβάθμισης θα μπορούν να επωφεληθούν περισσότεροι χρήστες Galaxy από τις λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης που είδαμε για πρώτη φορά στη σειρά Galaxy S24 και περιλαμβάνουν τη δυνατότητα προσαρμογής του τόνου των μηνυμάτων και τη μετάφραση μηνυμάτων σε 13 διαφορετικές γλώσσες με τη χρήση του Chat Assist (δεν υποστηρίζεται στα Ελληνικά), της λειτουργία Live Translate (δεν υποστηρίζεται στα Ελληνικά), που παρέχει μεταφράσεις φωνής και κειμένου σε τηλεφωνικές κλήσεις και του Interpreter, που επιτρέπει τη συνομιλία με άλλους που δε μιλούν την ίδια γλώσσα, ενώ η λειτουργία διαχωρισμένης οθόνης (split screen) παράγει μεταφράσεις κειμένου κατά τη διάρκεια μίας δια ζώσης συζήτησης (δεν υποστηρίζεται στα Ελληνικά).

Επιπλέον, οι λειτουργίες αναζήτησης βελτιώνονται μέσω του Κυκλώστε για Αναζήτηση στο Google, το οποίο δημιουργεί διαισθητικά αποτελέσματα αναζήτησης με μια μόνο κίνηση, το Note Assist που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν πρότυπα και περιλήψεις, καθώς και να μεταφράζουν σημειώσεις, όπως και το Browsing Assist, που προσφέρει ταχύτερη ενημέρωση, δημιουργώντας ολοκληρωμένες περιλήψεις από ειδησεογραφικά άρθρα. Τέλος, το Transcript Assist μπορεί, επίσης, να κάνει απομαγνητοφώνηση ηχογραφημένων συνεδριάσεων και να δημιουργήσει περιλήψεις και μεταφράσεις.

Η Samsung προσφέρει και μια σουίτα εργαλεία Galaxy AI και στη φωτογραφία, όπως το Generative Edit, χάρη στο οποίο οι χρήστες μπορούν εύκολα να αλλάξουν μέγεθος, να επανατοποθετήσουν ή να μετακινήσουν αντικείμενα σε φωτογραφίες, το Edit Suggestion, για τη βελτίωση οποιασδήποτε φωτογραφίας και το Instant Slow-mo, που μπορεί να δημιουργήσει πρόσθετα καρέ για βίντεο αργής κίνησης, αποτυπώνοντας στιγμές γεμάτες δράση.

GALAXY AI,SMARTPHONES,SAMSUNG GALAXY,ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home