Virgin Galactic: στις 11 Ιουλίου θα πετάξει στο Διάστημα ο Ρίτσαρντ Μπράνσον

Virgin Galactic: στις 11 Ιουλίου θα πετάξει στο Διάστημα ο Ρίτσαρντ Μπράνσον

Ο πρώτος επιχειρηματίας που θα πετάξει στα όρια του Διαστήματος θα γίνει ο Ρίτσαρντ Μπράνσον, μετά την επισημοποίηση της ημερομηνίας (11 Ιουλίου) για την πρώτη δοκιμαστική τουριστική πτήση της Virgin Galactic.

Έτσι σ’ αυτήν την άτυπη κούρσα των πασίγνωστων προσωπικοτήτων -Ρίτσαρντ Μπράνσον, Τζεφ Μπέζος, Ίλον Μασκ- για το ποιος θα πάρει το προβάδισμα, ο Άγγλος επιχειρηματίας είναι και εκείνος που θα πάρει μια πρώτη γεύση μιας διαστημικής πτήσης. 

Η πρώτη πτήση της Virgin Galactic έρχεται σε συνέχεια της άδειας που έλαβε η εταιρεία από την ομοσπονδιακή αρχή των ΗΠΑ, Federal Aviation Administration, για την πραγματοποίηση επανδρωμένων πτήσεων στο Διάστημα. Ο ίδιος ο Ρίτσαρντ Μπράνσον δημοσιοποίησε την απόφασή του να αποτελέσει έναν από τους επιβάτες του VSS Unity της Virgin Galactic πριν από λίγες ημέρες μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter.

 

Είναι βέβαιο ότι τα μάτια εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο θα παρακολουθήσουν από τις οθόνες τους το μοναδικό εγχείρημα της Virgin Galactic, που σίγουρα σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην εξερεύνηση του Διαστήματος.

 

Υπενθυμίζεται ότι η αντίστοιχη πτήση της Blue Origin του Τζεφ Μπέζος, με τον ίδιο ως επιβάτη, θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουλίου. Αν μη τι άλλο, ένας συναρπαστικός Ιούλιος.

ΔΙΑΣΤΗΜΑ,RICHARD BRANSON,VIRGIN GALACTIC,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home