Huawei Watch 3 Series: το smartwatch που ψάχνεις αυτό το καλοκαίρι

Advertorial @ 18.06.2021
Huawei Watch 3 Series: το smartwatch που ψάχνεις αυτό το καλοκαίρι

Smartwatch ή κοινό ρολόι; Καλοκαίρι θα σκεφτείς, καλύτερος καιρός και ευκαιρία για περισσότερη άσκηση, άρα μάλλον η απόκτηση ενός smartwatch μοιάζει ως καλύτερη επιλογή. Δεν έχεις άδικο. Άλλωστε, αν άφησε κάτι θετικό σε προσωπικό επίπεδο η δύσκολη προηγούμενη περίοδος είναι ότι αντιληφθήκαμε ότι η υγεία μας δεν είναι δεδομένη. Μας βοήθησε να αντιληφθούμε ότι η συνεχής παρακολούθησή της και η διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασής μας πρέπει να αποτελέσουν βασικές προτεραιότητές μας.

Πάρα πολλοί από εμάς στραφήκαμε στα smartwatches για να ελέγχουμε συνεχώς τους βασικούς δείκτες fitness και υγείας, στις πεζοπορίες, στο τρέξιμο, στην άσκηση, αλλά και άλλες ώρες της ημέρας. Δεν το λέμε τυχαία, οι πωλήσεις των smartwatches εκτινάχθηκαν τους προηγούμενους μήνες. Χαρακτηριστικά, το πρώτο τρίμηνο του 2021 αυξήθηκαν κατά 51% στην Ευρώπη, όπως δείχνουν πρόσφατες έρευνες.

 

Huawei Watch 3 Series: η νέα πρόταση

Αν λοιπόν είσαι έτοιμος να αποκτήσεις το καινούριο σου smartwatch (ή και το πρώτο σου) σου έχουμε μια νέα πρόταση. Δύο για την ακρίβεια, αφού σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά η νέα σειρά Huawei Watch 3 Series, που περιλαμβάνει δύο μοντέλα: το Huawei Watch 3 και το Huawei Watch 3 Pro. Δύο «έξυπνα ρολόγια» που με τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό τους, τις διαφορετικές επιλογές σε λουράκια αποτελούν την πιο ελκυστική επιλογή ανάμεσα σε smartwatch και κοινό ρολόι.

Χωρίς συμβιβασμούς στο design, αλλά και στις λειτουργίες που μπορεί να προσφέρει ένα σύγχρονο «έξυπνο ρολόι». Αντίθετα, η Huawei με τα νέα της μοντέλα καταφέρνει να ανεβάσει τον πήχη σε όλα τα επίπεδα, προσφέροντας πλήθος νέων χαρακτηριστικών, που θα βελτιώσουν την εμπειρία σου, φέρνοντας εντελώς νέες δυνατότητες.

Χαρακτηριστικά, η σειρά Huawei Watch 3 Series, εκτός των κλασικών πλέον λειτουργιών που λογικά γνωρίζεις από άλλα smartwatches (προγράμματα προπόνησης, μέτρηση SPO2, καταγραφή παλμών και ύπνου κτλ)  θα υποστηρίζει, για πρώτη φορά, υπολογισμό της θερμοκρασίας του σώματος, αναγνώριση πτώσης και κουμπί ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης SOS, καθώς και υπενθύμιση για το πλύσιμο των χεριών. Λειτουργίες που όλες μαζί μάλλον δεν θα βρεις σε κανένα άλλο smartwatch της αγοράς.

Όμως δεν τελειώσαμε. Η Huawei Watch 3 Series είναι η πρώτη σειρά smartwatches της Huawei που διαθέτει περιστρεφόμενη 3D κορώνα με απτική ανάδραση, για καλύτερη πλοήγηση στο μενού του ρολογιού, ενώ η λειτουργία eSIM καθιστά τη σύνδεση με το smartphone του χρήστη πιο εύκολη από ποτέ. Έτσι, κινητό και smartwatch μπορούν να μοιράζονται τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου και κατ’ επέκταση το ίδιο πρόγραμμα κινητής και δεδομένων. Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια της άσκησης, σε κάποια βόλτα, στην παραλία, δεν χρειάζεται να έχεις μόνιμα το νου σου στο smartphone (ή ακόμα και να το έχεις μαζί σου), αφού θα μπορείς να διαχειριστείς τις κλήσεις σου από το ίδιο το ρολόι.

Συνεχίζοντας την παράδοση που έχει χτίσει τα τελευταία χρόνια με όλα τα προηγούμενα μοντέλα, η Huawei φέρνει και στα Watch 3 Series εξαιρετικά ανθεκτική μπαταρία μεγάλης διάρκειας. Άλλωστε, είναι καλοκαίρι και δεν θες να είσαι συχνά εξαρτημένος από τον φορτιστή. Μάλιστα, η μπαταρία των Huawei Watch 3 Series μπορεί να ρυθμιστεί σε δύο καταστάσεις λειτουργίας. Σε Ultra-long Battery Life mode η μπαταρία του Huawei Watch 3 διαρκεί έως 14 ημέρες και του “Pro” μοντέλου 21 ημέρες. Αντίστοιχα, σε λειτουργία Smart, το Huawei Watch 3 αντέχει χωρίς φόρτιση έως και 3 ημέρες, ενώ το Huawei Watch 3 Pro αντέχει έως και 5 ημέρες.

Στον τομέα του design, δεν υπάρχουν ερωτηματικά. Οι φωτογραφίες μπορούν να σου δώσουν μια πρώτη ιδέα για τον προσεγμένο σχεδιασμό της νέας σειράς, ενώ η πληθώρα επιλογής από λουράκια σου προσφέρουν την ευχέρεια να προσαρμόσεις το ρολόι ακριβώς στο δικό σου γούστο. Το ίδιο και τα δεκάδες γραφικά και themes.

Η προπαραγγελία των Huawei Watch 3 και Huawei Watch 3 Pro ξεκινά σύντομα και όπως συνηθίζει η Huawei σίγουρα θα υπάρξει και ένα πρώτο διάστημα ειδικών προσφορών και εκπλήξεων.

HUAWEI WATCH 3 SERIES,SMART WATCH,HUAWEI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home