Huawei: η προσφορά του Αγίου Βαλεντίνου συνδυάζει τον έρωτα με την υψηλή τεχνολογία

Deasy @ 09.02.2021
Huawei: η προσφορά του Αγίου Βαλεντίνου συνδυάζει τον έρωτα με την υψηλή τεχνολογία

H φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου -όπως πολλές ακόμα γιορτές της χρονιάς- θα είναι αρκετά διαφορετική από τις προηγούμενες, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι ξεχωριστή. Ναι, η αλήθεια είναι ότι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν είναι ιδανική, δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια για να ανανεώσετε τη σχέση και το δεσμό σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο, όπως ένα δείπνο στο αγαπημένο σας εστιατόριο, όμως τα πιο βαθιά αισθήματα μπορούν να εκφραστούν και με τις πιο απλές και συμβολικές κινήσεις, Άλλωστε στην περίοδο που διανύουμε αυτές οι κινήσεις αποκτούν και περισσότερο νόημα.

Ένα ξεχωριστό δώρο είναι ένα απαραίτητο βήμα για να έρθετε πιο κοντά και η Huawei με την ειδική προσφορά του Αγίου Βαλεντίνου σας προσφέρει τη δυνατότητα να συνδυάσετε τον έρωτα με την υψηλή τεχνολογία. Ένα χρηστικό και χρήσιμο δώρο που μπορεί να πάει τη σχέση σας… αρκετά βήματα πιο μακριά. Κυριολεκτικά και μεταφορικά, αφού με την απόκτηση του Huawei Watch GT2  Pro θα λάβετε δώρο και ένα από τα πιο πρόσφατα μοντέλα -και το πρώτο με ορθογώνια πρόσοψη- Huawei FIT. Με τη νέα προσφορά της Huawei όχι μόνο θα βάλετε την τεχνολογία στην καθημερινότητά σας αλλά ταυτόχρονα θα μοιραστείτε μαζί τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει ένα wearable gadget τέτοιου επιπέδου. Να θέσετε κοινούς στόχους άσκησης και προπόνησης. Να κατακτήσετε μαζί ή να συναγωνιστείτε για τα νέα ρεκόρ στις αποστάσεις που θα διανύσετε. Ακόμα και να ρίξετε ταυτόχρονα την ένταση και τα επίπεδα του στρες, με την έξυπνη λειτουργία μέτρησης ύπνου.  

 

Χτυποκάρδια στο καρπό σας

Σκέφτεστε κάτι πιο ταιριαστό με τον έρωτα από την καταγραφή των καρδιακών παλμών μας; Δύο καρδιές, δύο καρποί, δύο Huawei smartwatches. Μια βόλτα στο κοντινό πάρκο, στη σχεδόν άδεια, από αυτοκίνητα, πόλη, μια ποδηλατάδα στο παραλιακό μέτωπο, ένα μάθημα γιόγκα ή μια ταχυδυναμική προπόνηση στο διπλανό δάσος, όπου κι αν σας βγάλει φέτος ο δρόμος του Αγίου Βαλεντίνου, τα δύο νέα smartwatches της Huawei είναι ο απόλυτος σύμμαχός σας για σωματική άσκηση και παρακολούθηση υγείας.

Το Huawei Watch GT2 Pro προσφέρει δεκάδες λειτουργίες για την παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης, διαθέτοντας παράλληλα μοντέρνο design και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, αφού μπορεί να λειτουργεί συνεχώς χωρίς φόρτιση για έως και δύο εβδομάδες, λύνοντάς μας τα χέρια. Ενδεικτικά, το Watch GT2 Pro ήρθε για να προσφέρει έξυπνο έλεγχο καρδιακών παλμών, λειτουργίες ειδοποίησης κλήσης, με δυνατότητα απάντησης απευθείας από το ρολόι, αναπαραγωγή μουσικής, έξυπνη λειτουργία ύπνου. Κάθε βήμα σας, κάθε μικρή και μεγάλη προπόνηση μετριέται δίνοντάς σας χρήσιμες πληροφορίες για το πως ανταποκρίνεται ο οργανισμός αλλά και τις επιδόσεις σας, την απόσταση που διανύσατε, το χρόνο που κάνατε κ.α. Πληροφορίες που παρέχονται από την οθόνη αφής υψηλής ακρίβειας AMOLED 1,39 ιντσών και ανάλυσης 454 x 454 pixels, με την πλουσιότερη γκάμα και απόδοση χρωμάτων αλλά και την υψηλότερη αντίθεση, καθιστώντας την ιδανική για κάθε περιβάλλον.

Από την άλλη πλευρά, το Huawei FIT, χάρη στην παραλληλόγραμμη οθόνη του αντικατοπτρίζει τη νέα τάση στα smartwatches, αποτελώντας ένα ξεχωριστό αξεσουάρ, διαθέσιμο σε τρία διαφορετικά χρώματα. Με μέγεθος 1.64’’, τεχνολογίας AMOLED και 70% αναλογία προς το σώμα, η οθόνη του Huawei FIT υπόσχεται ευρύ οπτικό πεδίο και έντονη λεπτομέρεια. Διαθέτει 96 προγράμματα προπόνησης (συμπεριλαμβανομένων 11 επαγγελματικών και 85 προσαρμοσμένων), αλλά και εντυπωσιακά animations γρήγορης προπόνησης που κάνουν την άθληση ακόμα πιο διασκεδαστική. Είναι προγραμματισμένο να καταγραφει τους καρδιακούς παλμούς, τον ύπνο, το στρες και τον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα (SPO2) ενώ διαθέτει και εφαρμογή παρακολούθησης του γυναικείου κύκλου. Το Huawei Watch FIT διαθέτει αρχιτεκτονική διπλού chipset και  σύστημα χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, ενώ η μπαταρία του φορτίζει γρήγορα και είναι τόσο ανθεκτική που, με τυπική χρήση, μπορεί να διαρκέσει και 10 ημέρες.

Η προσφορά της Huawei θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου.

 

Οι προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας της Huawei συνεχίζονται και όλο το Φεβρουάριο

Όμως, ακόμα και αν δεν προλάβετε να αποκτήσετε τα δύο νέα smartwatches, οι μεγάλες προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας της Huawei συνεχίζονται και μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου μπορείτε να αποκτήσετε στις πιο συμφέρουσες τιμές μια τεράστια ποικιλία από smartphones, tablets και laptops με την υπογραφή υπεροχής της Huawei. Ενδεικτικά, μέσα από τα Winter Offers 2021 της Huawei μπορείτε να επιλέξετε προϊόντα όπως τα laptops Mateboox X Pro, Matebook D15 και Matebook D14, μια μεγάλη γκάμα smartphones, όπως η βραβευμένη σειρά P40 αλλά και τα P Smart 2021, P Smart S, Y6P, YP5, P30 Lite, Nova 5T και Y7 2019, καθώς επίσης τα tablets MatePad WiFi και Matepad Pro, αλλά και τα εξαιρετικά ασύρματα ακουστικά με dynamic noise-cancelling, FreeBuds Pro. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ποιο από τα παραπάνω ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

SMART WATCH,HUAWEI WATCH GT2 PRO,HUAWEI FIT,ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ,HUAWEI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home