Η AMD παρουσιάζει τον ταχύτερο επεξεργαστή στον κόσμο

Ο AMD FX CPU συγκαταλέγεται στο Βιβλίο Γκίνες

Deasy @ 13.09.2011

Την επίτευξη παγκόσμιου ρεκόρ Γκίνες για την «Υψηλότερη Συχνότητα Λειτουργίας Επεξεργαστή για Η/Υ» ανακοίνωσε η AMD. Ο λόγος για τον επερχόμενο 8-πύρινο επεξεργαστή AMD FX desktop overclocking.

Οι AMD FX επεξεργαστές, που αναμένονται να διατεθούν στην αγορά το τέταρτο τρίμηνο του 2011, άγγιξαν συχνότητα λειτουργίας 8.429 GHz, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ των 8.308 GHz. Το εν λόγω παγκόσμιο ρεκόρ πραγματοποιήθηκε στις 31.08.2011 στο Άστιν του Τέξας (ΗΠΑ) από το “Team AMD FX”, μία ομάδα απαρτιζόμενη από τους καλύτερους εξειδικευμένους overclockers και τους κορυφαίους μηχανικούς της AMD, των οποίων τα ονόματα θα αναγραφούν στο Βιβλίο των Παγκόσμιων Ρεκόρ Γκίνες.

Το ρεκόρ σηματοδοτεί ένα ακόμη επίτευγμα στην ιστορία του FX, ενώ αντιπροσωπεύει τις εξαιρετικές και απρόσμενες εμπειρίες χρήσης υπολογιστή που οι χρήστες μπορούν να βιώσουν. Όλα τα FX προϊόντα, συμπεριλαμβανόμενης της επερχόμενης σειράς επεξεργαστών AMD FX, θα προσφέρουν εντελώς ξεκλείδωτους πολλαπλασιαστές ρολογιού για ευκολότερο overclocking και περιλαμβάνουν το αποκλειστικό λογισμικό μέσω της AMD VISION Engine για να τελειοποιήσουν τις επιδόσεις του συστήματος. Για τους FX επεξεργαστές, η AMD έχει αφαιρέσει όλα τα stops για να καταστεί δυνατή η πλήρης ξεκλείδωτη εμπειρία overclocking, προσφέροντας στους απαιτητικούς χρήστες απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης και ευελιξίας.

AMD,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home