Τρία νέα smartphones Sony Ericsson Xperia

Τα Active, Ray, Txt απευθύνονται σε άτομα με διαφορετικές ανάγκες

Deasy @ 27.06.2011

Τρία νέα smartphones της σειράς Xperia ανακοίνωσε η Sony Ericsson πριν από λίγες ημέρες. Οι νέες συσκευές της εταιρείας απευθύνονται σε άτομα με διαφορετικές ανάγκες, αφού το Active είναι ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό, το Ray δίνει έμφαση στο κομμάτι της εικόνας, ενώ το Txt απευθύνεται στους φίλους του messaging. Ειδικότερα:

- Το Xperia active είναι ένα compact smartphone, ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό (μέχρι και 30 λεπτά στο νερό σε βάθος 1 μέτρου) που απευθύνεται στους λάτρεις του fitness και των σπορ. Το Xperia active είναι το μοναδικό  smartphone που διαθέτει ανίχνευση βρεγμένων δαχτύλων προκειμένου το τηλέφωνο να λειτουργεί το ίδιο καλά ακόμα και σε αυτές τις συνθήκες. «Τρέχει» στην τελευταία έκδοση της πλατφόρμας Android™ 2.3., με δυνατό επεξεργαστή 1Ghz, φωτογραφική μηχανή 5mp, λειτουργία εγγραφής HD βίντεο και οθόνη 3’’ Mobile BRAVIA Engine για μοναδική ευκρίνεια ώστε να απολαμβάνετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο όπως σας αξίζει.

Επιπλέον, το Xperia active περιλαμβάνει προεγκατεστημένες αθλητικές εφαρμογές, που επιτρέπουν στους κατόχους του να κρατούν αρχείο του επιπέδου της φυσικής τους κατάστασης. Οι χρήστες μπορούν να ορίσουν την ιδανική διαδρομή για προπόνηση με τη χρήση του ενσωματωμένου GPS, του βαρομέτρου και της πυξίδας. Ο καρδιακός ρυθμός και οι παλμοί προβάλλονται στην οθόνη σε πραγματικό χρόνο (χάρη στην ασύρματη τεχνολογία δικτύωσης ANT+), ενώ η εφαρμογή iMapMyFitness καταγράφει τις επιδόσεις μέρα προς μέρα. Επίσης, το Facebook Inside Xperia επιτρέπει στους καταναλωτές να μοιράζονται την πρόοδο τους και τις εμπειρίες τους με φίλους.

- Το νέο  Xperia ray είναι ένα εντυπωσιακό smartphone με αλουμινένιο περίγραμμα, που «τρέχει» στην τελευταία έκδοση της πλατφόρμας Android (Gingerbread 2.3), και εξασφαλίζει πρόσβαση στις υπηρεσίες της Google και σε πάνω από 200.000 εφαρμογές μέσω του Android Market. Διαθέτει Reality Display με οθόνη Mobile BRAVIA Engine, κάμερα 8.1 megapixel με φακό Exmor R και φυσικά δυνατότητα εγγραφής HD βίντεο. Το Xperia ray ενσωματώνει κορυφαίο design της αγοράς με πάχος 9.4mm, ενώ έχει μπροστινή κάμερα και ανθεκτική στις φθορές οθόνη αφής 3.3’’, με άριστη ανάλυση και φωτεινότητα με εξελιγμένα πλήκτρα αφής. Διαθέτει επεξεργαστή 1Ghz και το “Facebook inside Xperia” της Sony Ericsson που ενσωματώνει πλήρως το Facebook σε κάθε λειτουργία της συσκευής για μέγιστη κοινωνική δικτύωση.

- Το νέο Sony Ericsson txt, ένα διασκεδαστικό κινητό που εστιάζει στο messaging. Το Sony Ericsson txt δημιουργήθηκε για όσους δεν τους εξυπηρετεί η οθόνη αφής και το slider πληκτρολόγιο. Διαθέτει εξελιγμένο πληκτρολόγιο QWERTY και πλήκτρο συντόμευσης SMS για ταχύτερη ανταλλαγή μηνυμάτων. Επιπλέον, η εφαρμογή «friends» δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να παρακολουθούν εύκολα τα updates των top 5 φίλων τους στο  Facebook και το  Twitter.

Το Sony Ericsson txt έχει ενεργό Wi-Fi και διαθέτει κάμερα 3,2 megapixel με δυνατότητα εγγραφής βίντεο. Το τηλέφωνο για τους λάτρεις του chatting και των μηνυμάτων θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής τους ζωής λόγω του ιδιαίτερου στρογγυλού design της πλάτης του κινητού που εφαρμόζει άριστα στην παλάμη.

Η πρώτη συσκευή που θα κυκλοφορήσει στην αγορά είναι το Ray, που προορίζεται για τον Ιούλιο, ενώ οι άλλες δύο, Active και Txt προορίζονται για τον προσεχή Οκτώβριο.

SONY XPERIA,SMARTPHONES,ANDROID,SONY ERICSSON,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home