Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου από το app της FREENOW

Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου από το app της FREENOW

Tη δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου μέσα από την εφαρμογή της εγκαινιάζει η FREENOW και στις 9 ευρωπαϊκές χώρες όπου λειτουργεί, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Με αυτό το βήμα, η FREENOW εντάσσει μία ακόμα υπηρεσία μετακίνησης στο app, προσφέροντας μεγαλύτερη ευχέρεια επιλογών στους χρήστες.

Οι χρήστες του FREENOW app έχουν πλέον πρόσβαση σε περισσότερα από 1 εκατομμύριο ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και σε ελκυστικές τιμές που παρέχονται από την Avis, τη Hertz και την Europcar. Από σήμερα, οι χρήστες που βρίσκονται στις ευρωπαϊκές πόλεις όπου λειτουργεί η πλατφόρμα, μπορούν να κάνουν κράτηση για ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για όσο χρόνο επιθυμούν, να το παραλάβουν από το σημείο που επιθυμούν, και να οδηγήσουν οπουδήποτε θέλουν στον κόσμο, όλα μέσα από μία εφαρμογή.

Η λειτουργία ενοικίασης αυτοκινήτων της FREENOW διατίθεται πλέον σε όλες τις πόλεις όπου η πλατφόρμα είναι ενεργή, δίνοντας στους χρήστες την ελευθερία να κάνουν κράτηση για τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα που προτιμούν σε όλο τον κόσμο, απευθείας από την εφαρμογή. Η δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτων θα έχει ξεχωριστή σήμανση στην αρχική οθόνη της εφαρμογής, και έτσι οι χρήστες θα μπορούν να επιλέγουν εύκολα τοποθεσία, ημερομηνία και περαιτέρω λεπτομέρειες για την κράτηση.

FREENOW,ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home