Κωτσόβολος: συνεργασία με τη Starlink για δορυφορικό Internet

Κωτσόβολος: συνεργασία με τη Starlink για δορυφορικό Internet

Ο πρώτος πιστοποιημένος μεταπωλητής του δορυφορικού Internet της Starlink για την Ελλάδα έγινε η αλυσίδα Κωτσόβολος, η οποία παρέχει πλέον προς πώληση το kit σύνδεσης της αμερικανικής εταιρείας.

Η συνεργασία αποτελεί μια κάποια μικρή έκπληξη, καθώς η Starlink παρέχει τις υπηρεσίες της διεθνώς σχεδόν αποκλειστικά μέσω του δικού της site. Η συνεργασία της Κωτσόβολος με τη Starlink ξεκινάει και με σχετικές προσφορές, καθώς το kit δορυφορικής σύνδεσης παρέχεται με έκπτωση 50%, από τα 449 ευρώ στα 225, ενώ συνοδεύεται και με πλάνο δόσεων.

Εκτός του πακέτου για το ευρύ κοινό, η αλυσίδα Κωτσόβολος προσφέρει και το ειδικό πακέτο Starlink Flat High Performance που απευθύνεται σε σκάφη αναψυχής, με το κόστος σύνδεσης σ’ αυτήν την περίπτωση να φθάνει τα 2889 ευρώ, επίσης με τη δυνατότητα απόκτησης με πλάνο δόσεων. Επιπρόσθετα, συνοδεύεται από δωροεπιταγή αξίας 800 ευρώ για επόμενη αγορά διπλάσιας αξίας.

Υπενθυμίζουμε ότι η υπηρεσία δορυφορικού Internet της Starlink λανσαρίστηκε και στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 2022, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστή η διείσδυσή της. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι για την ώρα παραμένει χαμηλή, λόγω του υψηλού κόστους (εκτός από το kit η μηνιαία συνδρομή ανέρχεται στα 60 ευρώ).

STARLINK,ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ INTERNET,ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home