Η νέα σειρά Samsung Galaxy Watch 6 είναι γεγονός

Η νέα σειρά Samsung Galaxy Watch 6 είναι γεγονός
Τo Galaxy Watch 6 Classic σε διάφορες επιλογές.

Με δύο μοντέλα, το Watch 6 και το Watch 6 Classic, έρχεται η νέα σειρά smartwatches της Samsung, τα αποκαλυπτήρια της οποίας έγιναν πριν από λίγο στο πλαίσιο του καλοκαιρινού Galaxy Unpacked.

Τα δύο νέα έξυπνα ρολόγια έρχονται με 20% μεγαλύτερη οθόνη σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Ειδικότερα, το Watch 6 θα είναι διαθέσιμο σε διάσταση 40mm και 44mm, ενώ το Watch 6 Classic θα το συναντήσουμε σε επιλογές 43mm και 47mm. Παράλληλα, στο Watch 6 Classic επιστρέφει η περιστρεφόμενη στεφάνη που αποτελούσε ένα είδος trademark των προηγούμενων γενιών, παρέχοντας πλοήγηση στο μενού και τις λειτουργίες της συσκευής.

Τα Samsung Galaxy Watch 6 αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του οικοσυστήματος Samsung Galaxy, προσφέροντας πλήθος επιλογών σύζευξης και αλληλεπίδρασης με τις φορητές συσκευές της εταιρείας, αλλά και άλλα αξεσουάρ, όπως τα ακουστικά Galaxy Buds. Ανάμεσα στις επιλογές αυτές συναντάμε και το camera controller, με το οποίο τα Galaxy Watch 6 μπορούν να ενεργοποιήσουν απομακρυσμένα το κλείστρο της κάμερας ενός Galaxy smartphone ή tablet. Επίσης, παρέχεται και η λειτουργία Find my phone, για την εύρεση του smartphone.

H νέα γενιά Galaxy Watch έρχεται με πλήθος επιλογών μέτρησης της φυσικής κατάστασης, άσκησης, αλλά και υγείας, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν η μέτρηση της πίεσης και το ηλεκτροκαρδιογράφημα.

Χωρίς να έχει καταφέρει να καλύψει το χάσμα της αυτονομίας σε σχέση με άλλους κατασκευαστές η Samsung στη νέα γενιά βελτιώνει λίγο την κατάσταση, αυξάνοντας την χωρητικότητα της μπαταρίας σε όλα τα μοντέλα, με την αυτονομία για μέση χρήση να εκτιμάται στις 40 ώρες.

Τα Samsung Galaxy Watch θα κάνουν ντεμπούτο στην ελληνική αγορά στις 11 Αυγούστου, με την ενδεικτική τιμή πώλησης να έχει οριστεί ως εξής:

Samsung Galaxy Watch 6 – 319 ευρώ για την έκδοση των 40mm και 349 ευρώ για εκείνη των 44mm

Samsung Galaxy Watch 6 Pro – 419 ευρώ για την έκδοση των 43mm και 449 ευρώ για εκείνη των 47mm

Για τις εκδόσεις που υποστηρίζουν σύνδεση με δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και eSIM ισχύει μια προσαύξηση περίπου 50 ευρώ ανά μοντέλο.

SAMSUNG GALAXY WATCH 6,SMART WATCH,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home