Παγκόσμιο λανσάρισμα για τη σειρά vivo X90

Στην Ελλάδα το Μάρτιο.

Παγκόσμιο λανσάρισμα για τη σειρά vivo X90

Τρεις μήνες μετά τα αποκαλυπτήριά της στην Κίνα, η σειρά vivo X90 είναι έτοιμη για το παγκόσμιο λανσάρισμά της στις υπόλοιπες αγορές του κόσμου.

Η κορυφαία σειρά της vivo στα smartphones αποτελείται από τρία μοντέλα, που διακρίνονται για τις φωτογραφικές τους δυνατότητες. Ειδικότερα, το line up περιλαμβάνει τη βασική έκδοση X90, το X90 Pro και το X90 Pro Plus, με τη vivo όμως να αποφασίζει να μη διαθέσει το τελευταίο σε άλλες αγορές, εκτός της Κίνας. Τα άλλα δύο τηλέφωνα θα τα δούμε στην Ευρώπη, ενώ στην Ελλάδα η άφιξή τους αναμένεται το Μάρτιο.

Το vivo X90 και το vivo X90 Pro έρχονται με αναβαθμισμένες λειτουργίες φωτογραφίας και video, σε συνεργασία (στο X90 Pro) με το γνωστό οίκο οπτικών Zeiss (ZEISS T Coating επίστρωση φακών).

Στο vivo X90 Pro ξεχωρίζει η ύπαρξη του μεγάλου αισθητήρα 1 ίντσας, IMX989 της Sony, ο οποίος βρίσκεται πίσω από την βασική ευρυγώνια κάμερα των 50ΜΡ, προσφέροντας φωτογραφίες απαράμιλλης λεπτομέρειας και ιδιαίτερα φωτεινές, ακόμα και σε υποφωτισμένα περιβάλλοντα. Στις φωτογραφικές επιδόσεις συμβάλλει και ο custom επεξεργαστής εικόνας της vivo, V2, με την εταιρεία να τονίζει τη μείωση του ψηφιακού θορύβου στις υψηλές ρυθμίσεις ISO.

H κύρια κάμερα συνοδεύεται από άλλους δύο φακούς, έναν υπερευρυγώνιο που προσφέρει λήψεις ανάλυσης 12ΜΡ και έναν portrait φακό 50mm και ανάλυσης επίσης 50ΜΡ. Εκτός της επίστρωσης των φακών, η παρουσία του οίκου Zeiss περιλαμβάνει και ειδικά φίλτρα στην εφαρμογή της κάμερας που μπορούν να προσφέρουν θεαματικά αποτελέσματα στη λήψη φωτογραφιών.

Στο βασικό μοντέλο vivo X90 η διάταξη των φακών περιλαμβάνει κύρια κάμερα 50ΜΡ, υπερευρυγώνια 12ΜΡ και portrait φακό επίσης 12ΜΡ.

Στην «καρδιά» των τηλεφώνων συναντάμε τον επεξεργαστή MediaTek Dimensity 9200, με τη μνήμη RAM να φθάνει τα 8GB για το Χ90 και τα 12GB για το Χ90 Pro. Βέβαια η RAM δεν περιορίζεται στα παραπάνω επίπεδα, αφού και τα δύο μοντέλα μπορούν να δανειστούν επιπλέον 8GB για τη RAM από τον αποθηκευτικό τους χώρο (ROM), o οποίος ποικίλλει από 128GB έως τα 512GB, ανάλογα με την έκδοση.

Οι δύο συσκευές υποστηρίζουν ενσύρματη ταχεία φόρτισης 120W, αλλά και ασύρματη φόρτιση στα 50W.

VIVO,VIVO X90,SMARTPHONES,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home