Τα καταστήματα Κωτσόβολος είναι τα πρώτα που είναι προσβάσιμα στα άτομα που ανήκουν στο φάσμα του Αυτισμού

Deasy @ 20.10.2022
Τα καταστήματα Κωτσόβολος είναι τα πρώτα που είναι προσβάσιμα στα άτομα που ανήκουν στο φάσμα του Αυτισμού

Τα πρώτα 11 καταστήματα που είναι προσβάσιμα στα άτομα που ανήκουν στο φάσμα του Αυτισμού ανακοίνωσε η Κωτσόβολος. Σε συνεργασία με την ομάδα TheHappyAct, η οποία εστιάζει στη βέλτιστη εξυπηρέτηση ατόμων στο φάσμα του αυτισμού, η Κωτσόβολος χαρτογράφησε τα καταστήματά της και προχώρησε στις κατάλληλες παρεμβάσεις προκειμένου να καταστούν αισθητηριακά φιλικά στον Αυτισμό. Έτσι, γίνεται ο πρώτος retailer στην Ελλάδα που ενσωματώνει την αισθητηριακή προσβασιμότητα στην επιχειρηματική του δραστηριότητα και προσαρμόζει τις συνθήκες των καταστημάτων του για τη δημιουργία μιας βέλτιστης εμπειρίας για τα άτομα σε αυτό το φάσμα.

 Η αισθητηριακή προσβασιμότητα των καταστημάτων της Κωτσόβολος περιλαμβάνει παροχή υποστήριξης στα χαρτογραφημένα καταστήματα, όπως αισθητηριακούς χάρτες, εκπαίδευση του προσωπικού και άλλα εργαλεία που βοηθούν τα άτομα στο φάσμα και τους συνοδούς τους, να προετοιμαστούν για να απολαύσουν την αγοραστική τους εμπειρία σε ένα κατάστημα Κωτσόβολος.

Τα 11 καταστήματα Κωτσόβολος που έχουν χαρτογραφηθεί και είναι αισθητηριακά προσβάσιμα στα άτομα που ανήκουν στο φάσμα του Αυτισμού είναι: The Mall Athens, Αεροδρόμιο (ΑΙΑ), Ιωάννινα, Λάρισα, Λειβαδιά, Νέα Μάκρη, Νέο Ηράκλειο, Περιστέρι, Πυλαία Σταδίου, Τρίπολη.

Το άνοιγμα των καταστημάτων και στα άτομα που ανήκουν στο φάσμα του Αυτισμού έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος της Κωτσόβολος «Τεχνολογία χωρίς εμπόδια», που έχει ως σκοπό να προσφέρει μία Καλύτερη Ζωή σε όλους, χωρίς εμπόδια και διακρίσεις.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ,ΑΥΤΙΣΜΟΣ,ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home