Νέο Public Outlet με τιμές έως -70% σε προϊόντα τεχνολογίας & οικιακές συσκευές

Νέο Public Outlet με τιμές έως -70% σε προϊόντα τεχνολογίας & οικιακές συσκευές

Ένας εντελώς νέος χώρος, με εξαιρετικά προσιτές τιμές σε προϊόντα τεχνολογίας και οικιακές συσκευές περιμένει τους καταναλωτές στο Μαρούσι από τα καταστήματα Public. Ειδικότερα, η αλυσίδα διευρύνει το δίκτυο καταστημάτων της και περιμένει τους καταναλωτές στο ολοκαίνουριο“Public + home” Outlet που άνοιξε στο Μαρούσι για να εξυπηρετήσει όσους αναζητούν την εγγυημένη ποιότητα Public στις αγορές τους.

Το νέο Outlet διαθέτει μια ευρεία γκάμα ετοιμοπαράδοτων ειδών τεχνολογίας και οικιακών συσκευών με μειωμένες τιμές έως και 70% σε σχέση με τις τιμές λιανικής. Παράλληλα, εντός του καταστήματος “Public + home”, οι επισκέπτες μπορούν να βρουν φθηνότερες τιμές σε προϊόντα που φέρουν κίτρινες σημάνσεις.

Ειδικότερα, στον 1ο όροφο του καταστήματος “Public + home” στο Μαρούσι, δημιουργήθηκε το νέο Outlet συνολικής επιφάνειας 200 τ.μ., το οποίο είναι ειδικά αφιερωμένο σε προϊόντα τεχνολογίας όπως smart TVs, smartphones, υπολογιστές & laptop, gaming και οικιακές συσκευές, ώστε οι καταναλωτές να ανακαλύψουν μοναδικά deals που καλύπτουν μια τεράστια ποικιλία από όλα τα επώνυμα brands!

Πιστά στη δέσμευσή τους να προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο ταξίδι αγορών με προσιτές τιμές και καθημερινές προσφορές, τα Public προσφέρουν ακόμη περισσότερα προϊόντα, τα οποία είναι διαθέσιμα για άμεση παραλαβή, με ασφάλεια αγορών και εγγύηση καλής λειτουργίας, ώστε οι καταναλωτές να εξυπηρετούνται όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και με ευκολία. 

Στο ίδιο πλαίσιο, και στον νέο χώρο του “Public + home” Outlet στο Μαρούσι, οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους και να επωφεληθούν από τους ευέλικτους τρόπους πληρωμής που προσφέρουν τα Public. Μέσω της υπηρεσίας «Τα Πάντα Άτοκα» οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν τις αγορές τους Άτοκα σε έως 36 χαμηλές δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα.

PUBLIC OUTLET,ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ,PUBLIC,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home