Το Instagram προσθέτει αυτόματα υπότιτλους στα βίντεο

Το Instagram προσθέτει αυτόματα υπότιτλους στα βίντεο

Με ένα επιπλέον χαρακτηριστικό εμπλουτίζεται το Instagram, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της πλατφόρμας Adam Mosseri. Συγκεκριμένα, πολύ σύντομα θα εμφανίζονται αυτόματα υπότιτλοι στα βίντεο, σε ορισμένες γλώσσες για αρχή, ενώ σταδιακά θα εμπλουτίζονται.

Έτσι, πλέον οι χρήστες θα διευκολύνονται ακόμη περισσότερο, αφού έως τώρα, αν ήθελαν να προσθέσουν υπότιτλους σε κάποιο βίντεο, έπρεπε να το κάνουν χειροκίνητα. Ταυτόχρονα, είναι και ένα σημαντικό πλεονέκτημα για όσους έχουν προβλήματα ακοής, μιας και θα μπορούν να παρακολουθούν περισσότερο περιεχόμενο από ότι τώρα.


ΤikTok - Instagram... 1-0!

Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο μεγάλος ανταγωνιστής του Instagram, το TikTok έχει ενσωματώσει αυτό το χαρακτηριστικό ήδη από τον περασμένο Απρίλιο και όπως είναι λογικό δε μπορούσε το Instagram να μείνει πίσω.  

Δεν είναι βέβαια η μοναδική λειτουργία που «αντιγράφει», από το εξαιρετικά δημοφιλές TikTok, καθώς εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει να εμπλουτίζει τα φίλτρα και τα ειδικά εφέ στις φωτογραφίες, προκειμένου να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον των χρηστών.

Φυσικά, οι αλλαγές αυτές δεν είναι κάτι που πρέπει να μας εκπλήσσει. Η ξαφνική επιτυχία που σημειώνει το TikTok έχει «ταράξει» πολλές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες συνεχώς αναζητούν τρόπους για να διατηρήσουν τη δυναμική τους.

INSTAGRAM,TIKTOK,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home