Παγκόσμια πρεμιέρα για τη νέα Honor στις 12 Αυγούστου

Παγκόσμια πρεμιέρα για τη νέα Honor στις 12 Αυγούστου

Μπορεί τα νέα της επιστροφής των Honor smartphones στη διεθνή αγορά να έχουν ήδη γίνει γνωστά από τον προηγούμενο μήνα, ωστόσο η εταιρεία δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμα κάποια εκδήλωση στην οποία να παρουσιάζει το νέο της πρόσωπο και διεθνή προσανατολισμό.

Η ημέρα αυτή δεν θα αργήσει, καθώς η εταιρεία έστειλε χθες ενημερωτικό σημείωμα στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, με το οποίο κάνει γνωστό ότι στις 12 Αυγούστου θα προχωρήσει στην πρώτη παγκόσμια συνέντευξη Τύπου, μετά την ανεξαρτητοποίησή της από τη Huawei.

H πρόσκληση της Honor δεν αναφέρει λεπτομέρειες για το αντικείμενο της συνέντευξης Τύπου, ωστόσο αναφέρει ότι θα περιλαμβάνει μια σημαντική προϊοντική ανακοίνωση. Ποια θα είναι αυτή; Οι πιθανότητες γέρνουν προς τη σειρά Honor 50, η κινεζική έκδοση των οποίων λανσαρίστηκε ήδη στην Κίνα, αλλά η διεθνής έκδοση αναμένεται στον υπόλοιπο κόσμο στις αρχές του Φθινοπώρου. Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει και η αποκάλυψη του Honor Magic 3, που η ίδια η Honor έχει επιβεβαιώσει ότι θα προχωρήσει στην κυκλοφορία του, ένα smartphone που θα έρχεται εξοπλισμένο με τον κορυφαίο επεξεργαστή Snapdragon 888 Plus.

Υπενθυμίζεται ότι τον προηγούμενο μήνα η Honor έκανε γνωστό ότι τα νέα της τηλέφωνα θα υποστηρίζουν το σύνολο των υπηρεσιών της Google, καθώς το νέο καθεστώς ιδιοκτησίας και διοίκησης της εταιρείας δεν περιορίζεται από τις αμερικανικές κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη Huawei.

SMARTPHONES,HONOR,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home