Η υψηλή πιστότητα έρχεται στο Spotify

Η υψηλή πιστότητα έρχεται στο Spotify

Οι φίλοι του βινυλίου έχουν κάθε δικαίωμα να βγάζουν τη γλώσσα σε όσους αρκούνται στον ψηφιακό ήχο των υπηρεσιών συνδρομής όταν επιχειρηματολογούν υπέρ του μεγαλύτερου «βάθους» που έχει ο ήχος που ακούνε οι ίδιοι.

Αλλά σύντομα θα σταματήσουν να κοκορεύονται και αν ο όρος  hi-fi ως σήμερα είναι γνωστότερος στους παλαιότερους αλλά όχι και στους μιλένιαλς αυτό μάλλον θα αλλάξει, αφού το Spotify  ανακοίνωσε πως θα προσφέρει ήχο υψηλής πιστότητας στους συνδρομητές του.

Με άλλα λόγια, θα μπορείς να ακούς καλύτερο και πλουσιότερο ήχο για τα τραγούδια που ακούς και αν έχεις ήδη συνδρομή στο Spotify και σου αρέσει αυτή η προοπτική θα πρέπει να έχεις υπόψιν σου πως θα χρειαστεί να βάλεις λίγο πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, θα λέγαμε να υπολογίζεις στα 2-3 ευρώ επιπλέον τον μήνα. Η Amazon προσφέρει αντίστοιχα υπηρεσία υψηλής πιστότητας στο Amazon Music με μια μικρή προσαύξηση για τους απαιτητικούς συνδρομητές.

Οπότε όταν θα βλέπεις hi-fi δεν θα πρόκειται για κάποια εξέλιξη του wi-fi αλλά για καλύτερο ήχο, όπως αντίστοιχα το high definition στην εικόνα είναι ανώτερου επιπέδου του standard definition.

SPOTIFY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home