Σέξι κρεμμύδια αναστατώνουν το Facebook

Σέξι κρεμμύδια αναστατώνουν το Facebook

Ένα κρεμμύδι μπορεί να σε ανάψει και να σε τσούξει και μάλλον αυτά είχε υπόψιν του ο αλγόριθμος του Facebook  που «έκοψε» μια δημοσίευση κρεμμυδιών με το επιχείρημα πως ήταν υπερβολικά σέξι.

Σε ένα άλλο χαριτωμένο επεισόδιο του σίριαλ «εκπαιδεύοντας την τεχνητή νοημοσύνη και άλλες γκάφες» πρωταγωνιστεί η καναδική εταιρεία Seed Company  by EW Gaze  που ήθελε απλά να παρουσιάσει το προϊόν της, σπόρους για τη γλυκιά ποικιλία κρεμμυδιών Walla Walla (και συγγνώμη που τα λέμε έτσι πρόστυχα, θα προσπαθήσουμε να είμαστε συγκρατημένοι από εδώ και πέρα).

Τα κρεμμύδια αυτά είναι γνωστά στους παροικούντες τη γευστική Ιερουσαλήμ για το μέγεθος και τη γλύκα τους (λέγε μου κι άλλα) και η εταιρεία ήθελε να προωθήσει ένα από τα βασικά της προϊόντα, τους σπόρους της εν λόγω ποικιλίας, της Walla Walla.

Η δημοσίευση έγινε στο Facebook και απορρίφθηκε λίγο μετά από κάποιον αυτόματο μηχανισμό με το μήνυμα που σε πολύ ελεύθερη απόδοση θα το λέγαμε πως «ωραία τα κρεμμύδια σας αλλά βρε παιδάκι μου μια λιγότερη πρόστυχη φωτογραφία δεν μπορούσατε να βρείτε;».

Εχουν καμπύλες τα κρεμμύδια, αλλά τόσο που να προκαλούν ερωτικούς συνειρμούς;

Βεβαίως η εταιρεία διαμαρτυρήθηκε και το Facebook αναγνώρισε το λάθος του.

Ο αλγόριθμος μάλλον επανεκπαιδεύεται ώστε να μην επαναληφθεί το σφάλμα με άλλα προϊόντα της φύσης όπως, ίσως, αγγούρια, μελιτζάνες και μπανάνες.

FACEBOOK,FACEBOOK,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home