Το Facebook ετοιμάζεται για το ενδεχόμενο διάσπασης

Deasy @ 05.10.2020
Το Facebook ετοιμάζεται για το ενδεχόμενο διάσπασης

Το Facebook έχει (παρα)μεγαλώσει και τα τελευταία χρόνια η συζήτηση για το ενδεχόμενο να «σπάσει» σε μικρότερες εταιρείες επανεμφανίζεται διαρκώς στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal το ίδιο το Facebook δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια και κάνει διάφορες ασκήσεις επί χάρτου και προετοιμάζει τα νομικά του όπλα.

Ωστόσο, η Ιστορία δείχνει πως η αμερικανική κυβέρνηση έχειν τρόπο να επιβληθεί μίας επιχείρησης, όσο μεγάλη και αν είναι αυτή και μάλλον για αυτόν τον λόγο στο Facebook εργάζονται και σε ένα δεύτερο σχέδιο για την επόμενη ημέρα.

Τι... καιρό όμως θα έχει αυτή την επόμενη ημέρα; Με βάση τις επικρατέστερες εκτιμήσεις θα πρέπει να προετοιμάζεσαι για ένα Facebook χωρίς Instagram, WhatsApp και Messenger και σίγουρα αυτό δεν θα σε ξενίσει και ιδιαίτερα, αφού στα smartphones οι συγκεκριμένες πλατφόρμες δεν έχουν ενοποιηθεί με τη βασική εφαρμογή του Facebook.

Αν λοιπόν η αμερικανική κυβέρνηση αποφασίσει να κάνει το μεγάλο βήμα και να «σπάσει» το Facebook, αυτό που θα δεις θα είναι ένα μεγάλο κοινωνικό δίκτυο χωρίς όμως τη λειτουργία του messaging. Πολύ κακό για το τίποτα...

FACEBOOK,ΗΠΑ,FACEBOOK,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home