Αυτό είναι το πρόγραμμα της Nova Mobile για τους πιλοτικούς χρήστες

H Nova προσκαλεί το κοινό να συμμετέχει στο πιλοτικό λανσάρισμα.

Αυτό είναι το πρόγραμμα της Nova Mobile για τους πιλοτικούς χρήστες

Στη δημοσίευση του προγράμματος κινητής Nova Mobile Team 1 για τους χρήστες που θα συμμετέχουν στο πιλοτικό λανσάρισμά της στην κινητή τηλεφωνία προχώρησε η Nova στο site της, καλώντας μάλιστα το κοινό να συμμετέχει, υποβάλλοντας τα στοιχεία ηλεκτρονικά.

Όπως μπορούμε να δούμε στη συγκεκριμένη σελίδα το βασικό πρόγραμμα κινητής της εταιρείας προσφέρει κάθε μήνα 200 λεπτά ομιλίας, 20 SMS και 2 GB δεδομένων στην τιμή των 15 ευρώ, όμως κατά τη διάρκεια του πιλοτικού λανσαρίσματος προσφέρεται δωρεάν. Στο παραπάνω πρόγραμμα οι χρήστες μπορούν να εντάξουν πρόσθετες υπηρεσίες λεπτών ομιλίας, SMS και δεδομένων για χρονικό διάστημα 30 ημερών, με τις τιμές να είναι σχετικά τσιμπημένες, τουλάχιστον με βάση τις χρεώσεις και τις προσφορές, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί από τους υπόλοιπους παρόχους κινητής τηλεφωνίας το τελευταίο διάστημα. Ειδικότερα, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν 100 ή 200 λεπτά ομιλίας στην τιμή των 3,90 ή 6,90 ευρώ, 50 ή 100 SMS με τις ίδιες χρεώσεις αλλά και 1GB ή 2GB δεδομένων με χρέωση 4,90 ή 7,90 ευρώ.

Για τη χρήση του κινητού εκτός προγράμματος ή εκτός πρόσθετων υπηρεσιών ισχύει διαφορετικός τιμοκατάλογος που είναι αναρτημένος εδώ.

Μετά τη λήξη της πιλοτικής περιόδου που θα διαρκέσει μέχρι το Φθινόπωρο όσοι συμμετέχουν έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε απενεργοποίηση του προγράμματος Nova Mobile Team 1, χωρίς  ακυρωτικά τέλη. Πάντως, όπως είναι αναμενόμενο το πρόγραμμα Nova Mobile Team 1 αναμένεται να πλαισιωθεί και από επιπλέον προγράμματα με το εμπορικό λανσάρισμα της Nova Mobile.

Υπενθυμίζεται ότι η Nova ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα την έναρξη του πιλοτικού της λανσαρίσματος στην κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας ότι στη διάρκεια αυτής της περιόδου οι πρώτοι που θα τεστάρουν τις υπηρεσίες είναι εργαζόμενοι, συνεργάτες και επιλεγμένοι συνδρομητές.

NOVA,NOVA MOBILE,ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home