Εκτός IFA 2020 η Samsung

Εκτός IFA 2020 η Samsung

Ήταν σχεδόν βέβαιο ότι η φετινή μεγάλη έκθεση IFA 2020, που θα πραγματοποιηθεί αρχές Σεπτεμβρίου, θα είχε ηχηρές απουσίες, παρά τις φιλόδοξες προθέσεις των διοργανωτών. Το δύσκολο περιβάλλον που έχει διαμορφώσει η εξάπλωση του κορωνοϊού, τα σημαντικά μέτρα ασφάλειας των διοργανωτών, ο περιορισμός των επαγγελματιών επισκεπτών και ο αποκλεισμός των καταναλωτών ήταν αναμενόμενο ότι θα επέφερε σημαντικά πλήγματα σε μια έκθεση που κάθε χρόνο συγκεντρώνει πάνω της τα βλέμματα όλων των φίλων της τεχνολογίας.

Η πρώτη ηχηρή απουσία έρχεται από τη Samsung, η οποία επιβεβαίωσε και επίσημα τις φήμες αποχής της από την φετινή έκθεση. Αντιθέτως, τα νέα που θα ήθελε να μοιραστεί η κορεατική εταιρεία από το Βερολίνο, αν οι συνθήκες ήταν ευνοϊκές, θα το κάνει μέσα από ένα δικό της livestream που θα πραγματοποιηθεί επίσης το Σεπτέμβριο, χωρίς όμως να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Ως προς το πρώτο μέρος, της συμμετοχής στην IFA 2020, η Samsung προσθέτει στην επίσημη τοποθέτησή της ότι θα χαρεί να ανανεώσει τη συνεργασία της με τους διοργανωτές στο απώτερο μέλλον, αφήνοντας ανοικτό το παράθυρο για το 2021, με την ελπίδα βέβαια ότι θα το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Από την πλευρά της διοργάνωσης της IFA 2020 δεν υπήρχε κάποια αντίδραση, όμως δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε ένα ντόμινο αποχωρήσεων, όπως συνέβη πριν από λίγους μήνες και στην έκθεση Mobile World Congress 2020, που ήταν προγραμματισμένη για το τέλος Φεβρουαρίου. Τότε, παρά την πρόθεση των διοργανωτών να προχωρήσουν κανονικά με την έκθεση, ήταν οι 2-3 πρώτες μεγάλες αποχωρήσεις, που οδήγησαν σε ένα καταιγισμό αντίστοιχων ανακοινώσεων από άλλες εταιρείες και τελικά πίεσαν τον οργανισμό GSMA και τις αρχές της Βαρκελώνης να ακυρώσουν τη διοργάνωση.

IFA,ΕΚΘΕΣΗ,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home