Έκθεση hxos eikona show 2023 στις 21 και 22 Οκτωβρίου

Deasy @ 15.09.2023
Έκθεση hxos eikona show 2023 στις 21 και 22 Οκτωβρίου

Τα 10 χρόνια εκθέσεων με συναρπαστικές συμμετοχές, νέες δράσεις και ελεύθερη είσοδο γιορτάζει φέτος η έκθεση hxos eikona show 2023, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Civitel Olympic.

H hxos eikona show 2023 θα αποτελέσει μια μοναδική ξενάγηση στην εμπειρία του σήμερα με ήχο και εικόνα. Θα παρουσιαστούν συστήματα hi-fi και high-end audio, πικάπ, ακουστικά, ηχομπάρες, έξυπνα ηχεία, OLED τηλεοράσεις, Mini LED τηλεοράσεις και με προβολείς.

Οι επισκέπτες της Έκθεσης hxos eikona show 2023 θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν προϊόντα και υπηρεσίες από κοντά, να επωφεληθούν από τις προνομιακές τιμές, να παρακολουθήσουν live demos και να βρουν, μαζί με τις εξιδεικευμένες ομάδες των εκθετών, λύσεις, προτάσεις και συστήματα που θα αναβαθμίσουν την ακρόαση μουσικής και θέασης σινεμά/σειρών και gaming στο σπίτι τους. Ανάμεσα στις εταιρείες που συμμετέχουν συμπεριλαμβάνονται όλα τα μεγάλα brands της αγοράς όπως οι Philips, Hisense, Marantz, Denon, iFi Audio, Monitor Audio, Lab12, Tsakiridis Devices, Aku, Sony, Bowers & Wilkins, FiiO, BOSE, Pioneer, Pro-Ject, Audiolab, FiiO, Revival Audio, KLH και δεκάδες ακόμη βραβευμένες εταιρείες με EISA Αward 2023-2024. Στην έκθεση hxos eikona show συμμετέχουν και πολλοί Έλληνες κατασκευαστές που δραστηριοποιούνται σε όλες τις αγορές του εξωτερικού

Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν με πρόκληση (μπορείτε να την προμηθευτείτε από εδώ). Για τους επισκέπτες υπάρχουν πολλά δώρα, όπως μια τηλεόραση 65 ιντσών τελευταίας τεχνολογίας, ηχομπάρες, Bluetooth ακουστικά, buds, δίσκοι βινυλίου και smartphones.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Civitel Olympic (Λεωφ. Kηφισίας 2) και οι ώρες λειτουργίας και για τις δύο ημέρες είναι από τις 10:00 π.μ. έως τις 8:30 μ.μ.

ΕΚΘΕΣΗ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home