Τρία νέα κινητά από Sony Ericsson

Χωρίς εκπλήξεις ήταν η συνέντευξη Τύπου της Sony Ericsson, η οποία, όπως ήταν αναμενόμενο ανακοίνωσε και επίσημα το παιχνιδοκινητό της, Xperia Play, αλλά και δύο ακόμα Android κινητά για διαφορετικές κατηγορίες κοινού: το Xperia Pro, με κανονικό συρώμενο πληκτρολόγιο και το Xperia Neo, ένα ακόμη μέλος της κλασσικής ομώνυμης σειράς κινητών.

Το Xperia Play, λοιπόν, είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας που είναι πιστοποιημένο από το Playstation, και όπως μπορείτε να αντιληφθείτε απευθύνεται στους φανατικούς φίλους των παιχνιδιών, προσφέροντας υψηλές επιδόσεις σε αυτόν τον τομέα. Βέβαια, θα πρέπει να είναι πολύ φανατικοί, καθώς η συσκευή σχεδιαστικά συμβιβάζεται αφού και σχετικά μεγάλο είναι αλλά και κυρίως βαρύ (175 γραμμάρια), καθώς ενσωματώνει παρόμοια πλήκτρα χειρισμού των παιχνιδιών με αυτά που έχουμε γνωρίσει στο προηγούμενο PSP.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, το Xperia Play προσφέρει όλα όσα περιμένει κάποιος από ένα σύγχρονο android smartphone, ενώ η κυκλοφορία του αναμένεται να ξεκινήσει το Μάρτιο του 2011.

Τα Xperia Neo και Pro είναι στην ουσία παρόμοιες συσκευές, με τη μόνο διαφορά του φυσικού πληκτρολογίου που διαθέτει το δεύτερο και αναφέραμε προηγουμένως. Διαθέτουν, μεταξύ άλλων, τη νέα έκδοση Android, ισχυρό επεξεργαστή, δυνατότητα υποδοχής καρτών μνήμης για απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο, οθόνη 3,7 ιντσών και ανάλυσης 854 x 480 pixels.

Οι συσκευές θα κυκλοφορήσουν την Άνοιξη στην αγορά: το μεν Neo πιθανότατα μέσα στο Μάρτιο, με το Pro να ακολουθάει μέσα στους επόμενους μήνες.

ANDROID,SONY XPERIA,SMARTPHONES,SONY ERICSSON,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home