Μικρό μέγεθος και δυνατός ήχος από το νέο ηχείο της σειράς LG XBOOM

Deasy @ 22.08.2019
Μικρό μέγεθος και δυνατός ήχος από το νέο ηχείο της σειράς LG XBOOM

Με ένα νέο μοντέλο, που συνδυάζει το μικρό του μέγεθος με το δυνατό του ήχο και πολλαπλές δυνατότητες, εμπλουτίζεται η σειρά φορητών ηχείων XBOOM της LG Electronics.

Το νέο μικρό σε μέγεθος XBOOM ηχείο που προσαρμόζεται εύκολα στον εκάστοτε χώρο, ξεχωρίζει για τις ευέλικτες λειτουργίες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του όπως τα διπλά woofer 5 ιντσών που διαθέτει και τα οποία ανεβάζουν τον ήχο στα 150 watt, για μέγιστη απόλαυση δυνατού ήχου. Παράλληλα, το νέο μοντέλο της σειράς XBOOM διαθέτει πολυχρωματικό φωτισμό, ο οποίος αλλάζει και πάλλεται ανάλογα με το ρυθμό της μουσικής που παίζει, προσφέροντας την ιδανική ατμόσφαιρα σε κάθε πάρτι.

Για ακόμα περισσότερη ψυχαγωγία το XBOOM RL4 δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να μετατρέψει σχεδόν οποιοδήποτε κομμάτι σε τραγούδι Καραόκε μέσω της λειτουργίας Karaoke Star καταστέλλοντας τα φωνητικά και αλλάζοντας τον τόνο τους για να ταιριάξει καλύτερα στο ηχόχρωμα του επίδοξου τραγουδιστή. Επιπλέον, υπάρχουν διαθέσιμα έξι φωνητικά εφέ και τρεις λειτουργίες ηχώς για μια αυθεντική και ταυτόχρονα διασκεδαστική εμπειρία καραόκε. Ακόμη, οι κάτοχοι του φορητού ηχείου, μέσω της εφαρμογής για smartphone, μπορούν να μετατραπούν σε πραγματικό DJ και να κάνουν μίξεις, βάσει των διαφορετικών λειτουργιών DJ όπως Fanger (μιξάρισμα 2 σημάτων), Phaser (αλλαγή φάσης σήματος), Wah (γουά αποτυχίας) και καθυστερήσεις.

Ανάμεσα στις πρόσθετες λειτουργίες του ηχείου περιλαμβάνεται η δυνατότητα σύνδεσης δύο συστημάτων ασύρματα μεταξύ τους και έτσι οι χρήστες απολαμβάνουν διπλάσια ισχύ από το διπλάσιο αριθμό των ηχείων. Τέλος, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν το ηχείο με την LG τηλεόρασή τους μέσω Bluetooth και να αυξήσουν την έντασή της.

ΗΧΕΙΑ,LG ELECTRONICS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home