Τέλος τα προϊόντα ήχου τρίτων κατασκευαστών από τα καταστήματα της Apple

Τέλος τα προϊόντα ήχου τρίτων κατασκευαστών από τα καταστήματα της Apple

Άδειασαν τα ράφια των καταστημάτων Apple από τα προϊόντα ήχου (ακουστικά και ηχεία) τρίτων κατασκευαστών, επιβεβαιώνοντας εμμέσως ότι η αμερικανική εταιρεία θα ανακοινώσει σύντομα τη δική της σειρά. Σε αντίστοιχη κίνηση έχει προχωρήσει η Apple και στο ηλεκτρονικό της κατάστημα.

Η είδηση έρχεται από το Bloomberg, στο οποίο στελέχη από εταιρείες, όπως η Sonos, η Bose, η Logitech και άλλοι, που μέχρι πρόσφατα είχαν παρουσία στα καταστήματα της Apple (φυσικά και ηλεκτρονικό) αναφέρουν ότι από τέλος Σεπτεμβρίου σταμάτησε η πώλησή τους από τα συγκεκριμένα σημεία. Το μοναδικό brand που παραμένει διαθέσιμο είναι εκείνο της Beats, το οποίο όμως έχει εξαγοραστεί εδώ και αρκετά χρόνια από την Apple.

Η κίνηση αυτή ερμηνεύεται ως προάγγελος των επικείμενων ανακοινώσεων της Apple, ανάμεσα στις οποίες αναμένεται η αμερικανική εταιρεία να κάνει γνωστή και την είσοδό της στη συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων. Θεωρείται δεδομένο ότι η Apple θα ανακοινώσει σίγουρα ένα νέο ζευγάρι ακουστικών over the ear (Airpods Studio, σύμφωνα με τις φήμες), που φιλοδοξεί να κερδίσει μερίδιο στην premium κατηγορία, που τα τελευταία χρόνια εμφανίζει σημαντική ανάπτυξη. Η ανακοίνωση αναμένεται να γίνει την επόμενη Τρίτη, 13 Οκτωβρίου, μαζί το νέο iPhone 12. Ωστόσο, παραμένει ερωτηματικό αν θα δούμε ένα μόλις προϊόν ήχου από την Apple ή μια ολόκληρη οικογένεια προϊόντων.

Για την ελληνική αγορά τώρα, τα καταστήματα iStorm που ανήκουν στον Όμιλο Quest, δεν έχουν λάβει προς το παρόν αντίστοιχη οδηγία, οπότε η διάθεση προϊόντων ήχου από τρίτους κατασκευαστές συνεχίζεται κανονικά.

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ,ΗΧΕΙΑ,ΗΧΟΣ,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home