Στη βραχυχρόνια μίσθωση κατοικιών και η Marriott

Στη βραχυχρόνια μίσθωση κατοικιών και η Marriott
Πολυτελής κατοικία στην Ανγκουίλα στην Καραϊβική. Στη μίσθωση περιλαμβάνεται μπάτλερ και υπηρετικό προσωπικό.

Τα σχέδιά του να μπει στη βραχυχρόνια μίσθωση κατοικιών έκανε γνωστά ο Όμιλος Marriott, δημιουργώντας έναν μπελά για την AirBnB που μάλλον δεν θα τον περίμενε. Μετά λοιπόν από τα 7000 ξενοδοχεία σε 130 χώρες σε όλο τον κόσμο, ο Όμιλος Marriott ξεκινάει τις επόμενες ημέρες το επόμενο εγχείρημά του που ακούει στο όνομα Homes & Villas by Marriott International.

Η αρχή θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, με την εταιρεία να κάνει γνωστό ότι θα διαθέτει μέσω της δικής της πλατφόρμας 2.000 πολυτελείς κατοικίες σε περισσότερους από 100 προορισμούς, στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη, την Καραϊβική και τη Λατινική Αμερική. Η κίνηση της Marriott δεν γίνεται από τη μία στιγμή στην άλλη, καθώς τους προηγούμενους μήνες ο ξενοδοχειακός όμιλος έτρεξε ένα πιλοτικό πρόγραμμα μίσθωσης κατοικιών σε περιορισμένο αριθμό ευρωπαϊκών πόλεων. Μάλιστα, όπως σημειώνεται στη χθεσινή ανακοίνωση, το 75% των πελατών που έκαναν χρήση του πιλοτικού προγράμματος ήταν μισθώσεις που αφορούσαν παρέες ή οικογένειες, ενώ ο μέσος όρος της διαμονής ήταν τριπλάσιος από τον αντίστοιχο των ξενοδοχείων της.

Ξεκινώντας από την επίσημη εβδομάδα, οι κατοικίες προς μίσθωση της Marriott θα είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα www.homesandvillasbymarriott.com, με το χρόνο μίσθωσης να είναι κατ’ ελάχιστο 3 ημέρες. Οι χρήστες του προγράμματος πιστότητας πελατών Marriott Bonvoy θα απολαμβάνουν κανονικά τα προνόμιά τους και μέσω της υπηρεσίας μίσθωσης κατοικιών.

MARRIOTT,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home