Διακοπές σε Airbnb και πληρωμή σε δόσεις με Klarna

Διακοπές σε Airbnb και πληρωμή σε δόσεις με Klarna

Η Airbnb και η Klarna ανακοίνωσαν ότι η δυνατότητα σταδιακής πληρωμής επεκτείνεται και για τους επισκέπτες καταλυμάτων στην Ελλάδα. Η νέα αυτή δυνατότητα, μέρος του παγκόσμιου λανσαρίσματος της Klarna και της Airbnb, προσφέρει έναν εναλλακτικό τρόπο πληρωμής σε είκοσι χώρες σε τρεις ηπείρους έως τις αρχές του 2024. Όπως αναφέρουν οι δύο εταιρείες, η δυνατότητα παρέχεται για κρατήσεις με τιμή μεταξύ 35 και 1.500 ευρώ και με δυνατότητα αποπληρωμής σε τρεις άτοκες δόσεις σε διάστημα δύο μηνών.

Ο Giacomo Trovato, Country Manager της Ελλάδας για την Airbnb, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να φέρουμε τη Σταδιακή Πληρωμή με την Klarna στην Ελλάδα, δίνοντας στους επισκέπτες μεγαλύτερη ευελιξία να κατανείμουν τις πληρωμές τους σε αρκετές εβδομάδες ή μήνες. Είτε κάνετε κράτηση για ένα μεμονωμένο ταξίδι είτε οργανώνετε μια συνάντηση με φίλους, η επιλογή του σωστού προγράμματος πληρωμής δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη».

Οι επισκέπτες έχουν την επιλογή στο checkout είτε να πληρώσουν για την κράτησή τους στο ακέραιο τη στιγμή της κράτησης είτε να πληρώσουν μέσα στη διάρκεια ενός χρονικού διαστήματος με τη Σταδιακή Πληρωμή με την Klarna και μεταφέρονται εύκολα στην πλατφόρμα πληρωμών.

Ο Ηλίας Πίτσαβος, επικεφαλής της Klarna στην Ελλάδα δήλωσε: «Η Airbnb αναφέρει ότι ένα από τα σημαντικότερα αιτήματα των επισκεπτών καταλυμάτων είναι να έχουν περισσότερες επιλογές πληρωμής. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να φέρουμε τις ευέλικτες λύσεις πληρωμών της Klarna και στους επισκέπτες στην Ελλάδα».

Η Σταδιακή Πληρωμή με την Klarna κυκλοφορεί επίσης σε έξι άλλες χώρες σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων της Τσεχίας, της Γαλλίας, της Ελλάδας, της Ιρλανδίας, της Ιταλίας, της Πορτογαλίας και της Ισπανίας, με περισσότερες χώρες να αναμένονται μέσα στο έτος.

AIRBNB,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,KLARNA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home