Ένας μήνας προθεσμία για συμμετοχές στα Sony World Photography Awards

Deasy @ 15.12.2018
Ένας μήνας προθεσμία για συμμετοχές στα Sony World Photography Awards

Περίπου ένας μήνας απομένει ώστε οι επαγγελματίες φωτογράφοι παγκοσμίως να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους στη 12η ετήσια διοργάνωση των Sony World Photography Awards, τα οποία έχει καταστεί ένας από τους πιο σημαντικούς φωτογραφικούς διαγωνισμούς στον κόσμο και σίγουρα ο δημοφιλέστερος. Ερασιτέχνες και νέοι φωτογράφοι έχουν λίγο λιγότερο χρόνο για να καταθέσουν τις δικές τους συμμετοχές αφού η δική τους προθεσμία λήγει τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου. Ειδικότερα:

 

Προθεσμία: 4 Ιανουαρίου 2019

Ανοιχτός Διαγωνισμός – η καλύτερη μεμονωμένη φωτογραφία μέσα από 10 κατηγορίες

Διαγωνισμός Νέων - φωτογράφοι ηλικίας 12-19 ετών διαγωνίζονται για την καλύτερη μεμονωμένη φωτογραφία πάνω σε μια συγκεκριμένη θεματολογία

Εθνικό βραβείο - η καλύτερη μεμονωμένη φωτογραφία που έχει τραβήξει ένας φωτογράφος από την κάθε χώρα, σε περισσότερες από 60 χώρες

Προθεσμία: 11 Ιανουαρίου 2019
Διαγωνισμός Επαγγελματιών - καλύτερη συλλογή έργων μέσα από 10 φωτογραφίες

Ολόκληρη η λίστα των διαγωνισμών και των κατηγοριών βρίσκεται εδώ.


Έπαθλα και έκθεση

Τα έπαθλα περιλαμβάνουν $25.000 (USD) για τον «Φωτογράφο της Χρονιάς» και $5.000 (USD) για τον νικητή του «Ανοιχτού Διαγωνισμού». Οι νικητές όλων των κατηγοριών θα λάβουν τον πιο πρόσφατο φωτογραφικό εξοπλισμό της Sony και οι νικητές του «Διαγωνισμού Επαγγελματιών» θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο για να παρευρεθούν στην επίσημη τελετή των Sony World Photography Awards, την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019.

Οι βραβευμένες εικόνες όπως και οι εικόνες των φιναλίστ των Βραβείων θα εκτίθενται, όπως κάθε χρόνο στη ιστορία του θεσμού, στο Somerset House στο Λονδίνο από τις 20 Απριλίου έως τις 6 Μαΐου 2018. Η έκθεση θα περιλαμβάνει, επίσης, κατά αποκλειστικότητα τα πιο πρόσφατα έργα του αποδέκτη του «Βραβείου Εξαιρετικής Προσφοράς στη Φωτογραφία», που θα ανακοινωθεί τον Ιανουάριο του 2019. Προηγούμενοι αποδέκτες του βραβείου είναι ο Martin Parr (2017), ο RongRong&inri (2016), ο Elliot Erwitt (2015) και η Mary Ellen Mark (2014).

SONY WORLD PHOTOGRAPHY AWARDS,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,SONY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home