Όταν το Facebook "έστησε" θεωρία συνωμοσίας με τον Σόρος

Όταν το Facebook 'έστησε' θεωρία συνωμοσίας με τον Σόρος

Πάντα οι εταιρείες θα προσπαθούν να προωθήσουν τη δική τους εκδοχή για τα γεγονότα και πολλές φορές σε αυτή τους την προσπάθεια θα επιστρατεύσουν ας πούμε ανορθόδοξα μέσα.

Το Facebook για παράδειγμα αποκαλύφθηκε πως είχε προσλάβει μία εταιρεία δημοσίων σχέσεων τον Οκτώβριο του 2017 για να βελτιώσει και να γυαλίσει λίγο τη δημόσια εικόνα του. Είχαν προηγηθεί οι έντονες επικρίσεις για τη δραστηριότητα ρωσικών συμφερόντων εντός του κοινωνικού δικτύου τις οποίες το ίδιο δεν πήρε χαμπάρι και (φαίνεται να) επηρέασαν το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών. Ξέρεις, αυτό που βγήκε ο Τραμπ και όλοι τώρα κάνουν τους έκπληκτους, αυτό.

Η εταιρεία, ονόματι Definers Public Affairs σήκωσε τα μανίκια και έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά, γράφοντας δεκάδες άρθρα για το πόσο κακές επιχειρηματικές πρακτικές κάνουν τη δουλειά τους η Google και η Apple και πόσο ελάχιστη σημασία είχε για το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ η ρωσική προπαγάνδα.

Φαίνεται πως στην Definers άρεσε τόσο πολύ όλο αυτό που έκανε που είπε να βάλει και ένα κερασάκι στην τούρτα. Μάλιστα ένα κερασάκι που το έχουμε ακούσει και στα μέρη μας κάμποσες φορές.

Ο Τζορτζ Σόρος ήταν, σύμφωνα με το κερασάκι, πίσω από μια ενορχηστρωμένη εκστρατεία σπίλωσης του Facebook. Ναι, ο ίδιος που πρωί μεσημέρι βράδυ σκέφτεται πώς θα ξεκάνει την Ελλάδα με τα μοχθηρά του σχέδια είχε χρόνο να τα βάλει και με το Facebook. Τα άρθρα της Definers βρήκαν τον δρόμο της δημοσίευσης στο συνεργαζόμενο NTK Network, για να κάνει από εκεί και μετά τον κύκλο του στο διαδίκτυο.

Τώρα, αν πούμε πως πέσαμε από τα σύννεφα θα πούμε ψέματα και δεν το θέλουμε.

FACEBOOK,FACEBOOK,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home