Πλυντήρια Samsung AddWash: προσθέστε ρούχα ή απορρυπαντικό κατά τη διάρκεια της πλύσης

Deasy @ 30.05.2016
Πλυντήρια Samsung AddWash: προσθέστε ρούχα ή απορρυπαντικό κατά τη διάρκεια της πλύσης

Όταν βάζεις ή θέλεις να βάλεις πλυντήριο δύο είναι τα βασικά προβλήματα. Ένα ότι συνήθως ξεχνάς να βάλεις κάποια ρούχα ή επιπλέον απορρυπαντικό και μαλακτικό, στην αρχή της πλύσης. Σύμφωνα μάλιστα με μια πρόσφατη έρευνα συμβαίνει συχνά στο 90% των Ευρωπαίων καταναλωτών. Το δεύτερο είναι να βρεις που πήγε η δεύτερη κάλτσα, που συνήθως χάνεται όταν τελειώνει η πλύση.

Η νέα σειρά πλυντηρίων Samsung AddWash έρχεται να δώσει λύση στο πρώτο πρόβλημα, χάρη στο επιπρόσθετο πορτάκι, που βρίσκεται πάνω στην κύρια πόρτα του πλυντηρίου. Ανοίγει απλά με μία κίνηση και προσφέρει άμεση πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του κύκλου της πλύσης.

Τα νέα πλυντήρια της Samsung διατίθονται ήδη και στην Ελλάδα και στο πλαίσιο της προώθησής τους το ελληνικό γραφείο της εταιρείας ανταμείβει όσους προχωρήσουν στην απόκτησή τους με μια προπληρωμένη κάρτα αξίας 100 ευρώ από τη Visa.

Η προσφορά ισχύει έως και τις 30 Ιουνίου 2016, αφορά όλα τα μοντέλα της σειράς, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και για την απόδοση του δώρου οι καταναλωτές θα χρειαστεί να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση www.SamsungAddWashpromo.gr, να ανεβάσουν τα αποδεικτικά στοιχεία αγοράς και πληρωμής με Visa.

ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ,SAMSUNG ADDWASH,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home