Συγχαρητήρια Twitter και ευχαριστούμε για το μπάχαλο

Συγχαρητήρια Twitter και ευχαριστούμε για το μπάχαλο

Αν περνάς μέρος από τις μέρες ή και τις νύχτες σου στο Twitter ενδεχομένως να παρατήρησες μια αλλαγή που τηρουμένων των αναλογιών είναι περίπου σαν να έχει φυσήξει αεράκι στην Κόλαση. Το όνομα του χρήστη στον οποίο απαντάς δεν “μετρά” πια στο όριο των 140 χαρακτήρων και αυτό ισχύει βέβαια ακόμα και όταν το μήνυμά σου απευθύνεται σε περισσότερους αποδέκτες.

Κοίτα να δεις τώρα πώς αυτή η εκ πρώτης όψεως βολική ρύθμιση μπορεί να οδηγήσει σε μπάχαλο. Η μη παράθεση των ονομάτων στο tweet συνοδεύεται από τη δυνατότητα ένα μήνυμά σου να φτάσει να απευθύνεται (με τη μορφή του mention) σε ως και… πενήντα χρήστες. Δηλαδή, σαν να λέμε μπορείς να στήσεις σε λίγα δευτερόλεπτα ένα chat στη δημόσια ροή του Twitter και, φυσικά, να σπαμάρεις ανηλεώς τους followers σου, συμμετέχοντας βεβαίως και στα timelines των συνομιλητών σου.

Εχουμε το εξής εφιαλτικό σενάριο. Η χρήστης “Δροσαλένια” ποστάρει πρωί πρωί καρδούλες ζωγραφιστές πάνω από ένα φλιτζάνι καφέ με τον ήλιο στο φόντο, μια θάλασσα και ένα νησί και μια “Καλημέρα” φαρδιά πλατιά πάνω στη φωτογραφία. Επειδή η Δροσαλένια είναι δροσαλένια, από κάτω απαντάει ο Πλαναγής με ζουζουνιστές καλημερίτσες και έρχονται να σιγοντάρουν ο Τραχαρίας, ο Τραχιάς ο 73ος και η Λουδιώ. Βλέπει το μήνυμα από τη Λουδιώ ο Χατζηπεργής που τη γουστάρει από την εποχή του σχολείου, την πέτυχε στο Facebook και μετά και στο Twitter, απαντά με γλυκοευδιαστές καλημερίτσες, τα παίρνει ο Γλυκοσφίχτης που τελευταία ανταλλάσσουν κάτι DM με την Λουδιώ και απαντά και εκείνος με φωτό από το National Geographic και mention του λογαριασμού του τελευταίου διότι είμαστε κλασάτοι και  προσεκτικοί με το να αναγνωρίζουμε τη δουλειά των επαγγελματιών, ερχεται η Μαρίσκα να ποστάρει με τη σειρά της καλημέρες, απαντά ο Κώστας345, έρχεται η Αλεξα291 και για να μην το πολυβασανίζουμε το πράγμα, μιας και τα μένσια τώρα είναι τσάμπα, σε κανένα μισάωρο ο διαχειριστής του National Geographic έχει ζητήσει μετάθεση για την Ανταρκτική τώρα που καλοκαιριάζει διότι ένα μάτσο Έλληνες του έχουν κάνει τον λογαριασμό και τα analytics του μαζί μαντάρα ποστάροντας γλυκοευωδιαστές ζουζουνοκαλημέρες πέρα για πέρα σε όλο τον κόσμο μωρουλίνια μου.

Συγχαρητήρια Twitter. Οχι αλήθεια, συγχαρητήρια.

TWITTER,TWITTER,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home