Οι εκλογές από τη ματιά των online στοιχημάτων

Deasy @ 04.05.2012
Οι εκλογές από τη ματιά των online στοιχημάτων

Βέβαιη θεωρούν τη νίκη της Ν.Δ. τα sites στοιχημάτων που προεξοφλούν επίσης την 3η θέση του ΣΥΡΙΖΑ αν κρίνει κανείς από τις αποδόσεις που τα ίδια προσφέρουν.

Στην sportingbet.com, η επικράτηση της Ν.Δ. στις εκλογές της 6ης Μαϊου πληρώνει μόλις 1,02 ευρώ για κάθε ευρώ στοιχήματος. Σύμφωνα με τις αποδόσεις που είχε δημοσιεύσει η εταιρεία στο site της για τις ελληνικές εκλογές, το ποσοστό του κόμματος είναι πιθανότερο να ξεπεράσει το 24,5% καθώς σε αυτό το ενδεχόμενο (και εφόσον βέβαια επαληθευτούν οι εκτιμήσεις από το αποτέλεσμα της κάλπης) το 1 ευρώ αποδίδει 1,526 ευρώ.

Το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται ως αουτσάιντερ με την απόδοση στο 17, ενώ η 3η θέση του ΣΥΡΙΖΑ στα τελικά αποτελέσματα αποδίδει 1,25 για κάθε ευρώ στοιχήματος. Για το συγκεκριμένο κόμμα και σύμφωνα με την Sportingbet είναι πιθανότερο το ποσοστό του να είναι τουλάχιστον 11%, καθώς η απόδοση είναι στο 1,526 έναντι του 2,35 που έχει οριστεί ως απόδοση για χαμηλότερο ποσοστό.

Για το ΚΚΕ η ίδια εταιρεία θεωρεί περισσότερο πιθανή τη συγκέντρωση ποσοστού ίσο ή άνω του 10,5% (απόδοση 2,45), ενώ για τους "Ανεξάρτητους Ελληνες" ένα ευρώ στοιχήματος δίνει 2,25 για ποσοστό ψήφων 9,5% ή μεγαλύτερο. Για την πολυσυζητημένη τον τελευταίο καιρό "Χρυσή Αυγή" η Sportingbet βλέπει ως πιθανότερο το ενδεχόμενο να αποσπάσει όχι περισσότερο από το 4,499% των ψήφων, ενώ ποσοστό της Δημοκρατικής Αριστεράς κάτω από το 8,5% δίνει απόδοση 1,416. 

Στην Bwin η επικράτηση της Ν.Δ. δίνει μόλις 1,05, ενώ του ΠΑΣΟΚ 7,5. Και εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται πιθανότερο να βρεθεί στην 3η θέση, καθώς η απόδοση για το σχετικό στοίχημα  ορίζεται στο 1,3, έναντι 3,25 του ΚΚΕ.  Στα επιμέρους στοιχήματα η bwin δίνει 2,75 στην περίπτωση που μπουν στη Βουλή 8 ή 9 κόμματα, ενώ η πιθανότερη διαφορά μεταξύ Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ ορίζεται (πάντα βάσει των αποδόσεων) στο 6-8%.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home