Cosmote My Internet: νέα "ήθη" στο σερφάρισμα από το κινητό

Deasy @ 04.05.2015
Cosmote My Internet: νέα 'ήθη' στο σερφάρισμα από το κινητό

Τη δυνατότητα να ενημερώνονται άμεσα και αυτόματα στο κινητό τους όταν τελειώσουν τα δωρεάν MB του προγράμματός τους, καθώς και να επιλέγουν οι ίδιοι εάν και πώς θα συνεχίσουν την πλοήγησή τους στο Internet προσφέρει η Cosmote σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίων, με τη νέα υπηρεσία “Cosmote My Internet”.

Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές θα λαμβάνουν ενημερωτικά SMS τόσο στο 80% όσο και στο 100% της κατανάλωσης των δωρεάν ΜΒ τους. Κάθε φορά που θα καταναλώνουν το 100% των δωρεάν ΜΒ του προγράμματός τους, στην οθόνη της συσκευής τους θα εμφανίζεται αυτόματα η σελίδα της υπηρεσίας http://myinternet.cosmote.gr. Στη συνέχεια θα μπορούν να αποφασίζουν αν θέλουν να συνεχίσουν την πλοήγηση στο internet και με ποιο τρόπο, επιλέγοντας κάποιο από τα extra πακέτα mobile internet ή πλοήγηση με χρέωση ανά MB. Τα extra πακέτα προσφέρουν όγκο δεδομένων 300MB και 1GΒ, έναντι 5 και 10 ευρώ αντίστοιχα. Στην περίπτωση που ο χρήσης επιλέξει χρέωση ανά MB ένα SMS θα τον ειδοποιεί κάθε φορά που η αξία των extra MB που καταναλώνει φθάνει τα 10 ευρώ. Τέλος, οι συνδρομητές θα γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή πόσα δωρεάν ΜΒ έχουν ακόμα διαθέσιμα.

Η υπηρεσία παρέχεται αυτόματα και δωρεάν σε όλους τους νέους συνδρομητές Συμβολαίων με ενσωματωμένα MB, ενώ οι υφιστάμενοι συνδρομητές μπορούν να την ενεργοποιήσουν στέλνοντας MI στο 1333.

COSMOTE MY INTERNET,MOBILE INTERNET,COSMOTE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home