παρακαλώ περιμένετε...

Farmville στο iPhone

Deasy στις 07.06.10
Σχόλια

Η είσοδος της φάρμας στο iPhone θα γίνει πλέον πραγματικότητα από το τέλος Ιουνίου, όπως ανέφερε ο Mark Pincus της Zynga, της εταιρείας που βρίσκεται πίσω από το δημοφιλές παιχνίδι. Σύμφωνα με τον κ. Pincus, το Farmville συγκεντρώνει 70 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες το μήνα, ενώ όπως ανέφερε ο ίδιος τα παιχνίδια της εταιρείας συγκεντρώνουν περισσότερους πλέον χρήστες από αυτούς που είδαν τα τελευταία επεισόδια σειρών, όπως το Lost και το 24.

Η εφαρμογή στο iPhone θα συγχρονίζει με το προφίλ του χρήστη στο Facebook, οπότε ο τελευταίος δεν θα χρειάζεται να οργώνει άλλη φάρμα στο iPhone και άλλη στο PC του.

Στο πλαίσιο του WWDC ανακοινώθηκε επίσης και η είσοδος του παιχνιδιού Guitar Hero στο iPhone. Το παιχνίδι είναι άμεσα διαθέσιμο στο App Store στην τιμή των 2,99 δολαρίων.

Topics: MOBILE
Brands: APPLE
παρακαλώ περιμένετε...
 
Το email σας εδώ!
παρακαλώ περιμένετε...

Τι πιστεύεις για το ACTA;