Αντίο στην Google από τον δημιουργό του Android

Deasy @ 31.10.2014
Αντίο στην Google από τον δημιουργό του Android

Η είδηση βγήκε στη δημοσιότητα από τη Wall Street Journal και αργότερα επιβεβαιώθηκε και από την Google. Ο δημιουργός του Android και ένα από τα πλέον γνωστά ονόματα της αμερικάνικης εταιρείας, Andy Rubin, φεύγει από τη Google μετά από 11 χρόνια.

Οι λόγοι άγνωστοι μέχρι στιγμής αν και οι κακές γλώσσες κάνουν λόγο ότι ο κ. Rubin ήθελε μεγαλύτερη ανεξαρτησία και ελευθερία κινήσεων από αυτή που είχε στην Google. Τα τελευταία χρόνια και μετά τη δημιουργία του Android, ο Andy Rubin κατείχε τη θέση του επικεφαλή στο τμήμα ρομποτικής της Google, όπου το τελευταίο διάστημα η εταιρεία είχε πραγματοποιήσει σημαντικές εξαγορές, με ίσως πιο σημαντική εκείνη της Boston Dynamics.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα αμερικάνικα ΜΜΕ, ο επικεφαλής της Google Larry Page ήθελε και ο ίδιος να έχει ενεργή συμμετοχή στο συγκεκριμένο κομμάτι, οπότε δεν αποκλείεται η συνύπαρξη δύο ισχυρών προσωπικοτήτων να έφερε τελικά και τη σύγκρουση μεταξύ τους.

Τέλος και χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί ακόμα ο Andy Rubin στο επόμενό του βήμα θα προχωρήσει στην δημιουργία incubator για startups που θα δραστηριοποιούνται σε hardware λύσεις.

ΣΤΕΛΕΧΗ,ANDY RUBIN,LARRY PAGE,ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ,GOOGLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home