Uber: ξεκινάει σύντομα στην Ελλάδα

Uber: ξεκινάει σύντομα στην Ελλάδα

Με μια αγγελία εργασίας στην οποία αναζητεί γενικό διευθυντή για το γραφείο της στην Αθήνα, η Uber γνωστοποίησε τα σχέδιά της για το άνοιγμά της και στην ελληνική αγορά.

Η αμερικάνικη εταιρεία που προσφέρει τη δυνατότητα μίσθωσης αυτοκινήτων είτε μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή είτε κινητού είναι μία από τις πλέον δυναμικές νέες επιχειρήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, που δραστηριοποιείται σε αρκετές πόλεις-χώρες σε όλο τον κόσμο, ενώ η αξία της αποτιμάται, σύμφωνα με πρόσφατες εκτιμήσεις κοντά στα 20 δισ. δολάρια.

Η είσοδός της στην ελληνική αγορά ίσως δεν θα έπρεπε να θεωρείται ως έκπληξη, καθώς η εταιρεία ήδη δραστηριοποιείται σε όλες τις ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σε αρκετές ευρωπαϊκές πόλεις, όπως το Λονδίνο ή το Παρίσι, είχαμε πρόσφατα έντονες αντιδράσεις από ενώσεις ταξί για την είσοδο και την δραστηριοποίηση της Uber στις συγκεκριμένες αγορές.

Όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε από την αγγελία, η εταιρεία αναζητεί τόσο τον υπεύθυνο για την κοινότητα των συνεργαζόμενων οδηγών όσο και τον διευθυντή λειτουργιών για το γραφείο.

Μόλις μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος θα επανέλθουμε.  

UBER,ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home