Νέα «αμφίβια» βιντεοκάμερα από τη Sony

Video κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες με την Handycam HDR-GW66VE

Deasy @ 22.05.2013
Νέα «αμφίβια» βιντεοκάμερα από τη Sony

Αδιάβροχη σε βάθος μέχρι 10 μέτρα, ανθεκτική στη σκόνη, τη βρωμιά, την παγωνιά και τα τυχαία πιτσιλίσματα. Και όλα αυτά σε συνδυασμό με πολύ καλές επιδόσεις στην κατηγορία των compact ψηφιακών βιντεοκαμερών. Ο λόγος για τη νέα πρόταση της Sony, τη Handycam HDR-GW66VE.

Η καινούργια βιντεοκάμερα είναι αδιάβροχη σε βάθος 10 μέτρων για 60 λεπτά, αντέχει στη σκόνη, τη βρωμιά, το κρύο σε θερμοκρασίες μέχρι και -10°C και στις τυχαίες πτώσεις ή τα χτυπήματα ακόμα και από ύψος 1,5 μέτρου. Με άλλα λόγια, αντέχει σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις που οι υπόλοιπες κάμερες της αγοράς «υποχωρούν».

Σε επίπεδο λειτουργιών, η Handycam HDR-GW66VE είναι εύχρηστη, προσφέρει εγγραφή video full HD, υψηλής ποιότητας φακό G Lens και αισθητήρα Exmor R CMOS, για φωτεινές λήψεις και video ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η λειτουργία SteadyShot Active διορθώνει τα αποτελέσματα των τρεμάμενων χεριών, ενώ χάρη σε ένα επιπλέον κουμπί εγγραφής, που είναι έξυπνα τοποθετημένο στο μπροστά μέρος της βιντεοκάμερας, επιτρέπει τη λήψη αυτοφωτογραφιών σε απόσταση μισού μέτρου.

Η εγγραφή των αρχείων video στη νέα handycam γίνεται τόσο σε φορμά AVCHD όσο και σε MP4 και η διάθεσή της στην αγορά θα ξεκινήσει από τον Ιούνιο του 2013. Ότι πρέπει για τις καλοκαιρινές διακοπές…

SONY HANDYCAM,ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ,ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ,SONY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home