Η πρώτη ασύρματη AC πανοραμική κάμερα 180 μοιρών από την D-Link

Deasy @ 22.03.2016
Η πρώτη ασύρματη AC πανοραμική κάμερα 180 μοιρών από την D-Link

Την πρώτη Wireless AC κάμερα με δυνατότητα πανοραμικής θέασης 180° παρουσίασε η D-Link. Η Wide Eye HD 180˚ Panoramic Camera εξαλείφει την ανάγκη χρήσης  δυο ή περισσότερων καμερών, για την κάλυψη ενός δωματίου, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τις καθυστερήσεις που προκαλούνται από την επιλογή της χρήσης μιας κάμερας που κινείται. Παράλληλα, δεν παράγει ήχους λόγω απουσίας κινητών μερών, έτσι ώστε να μην γίνεται εύκολα αντιληπτή από  πιθανούς εισβολείς.

Η κάμερα αποτελεί την ιδανική συσκευή για τον καταναλωτή που θέλει να ξεκινήσει μόνος του μια εγκατάσταση σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους, καθώς προσφέρει: ποιότητα βίντεο HD, ενσωματωμένο μικρόφωνο, αυτόματη θέαση ημέρας και νύχτας και δυνατότητα ρύθμισης ανίχνευσης κίνησης σε συγκεκριμένο σημείο – όπως διάδρομοι ή παράθυρα– ανίχνευση ήχου, καθώς και αποστολή ειδοποιήσεων.

Η Wide Eye HD 180˚ Panoramic Camera έρχεται να προστεθεί σε ένα μεγάλο εύρος mydlink καμερών, οι οποίες ξεχωρίζουν για την ασφαλή και εύκολη πρόσβαση, αλλά και τη δυνατότητα παραμετροποίησης, απομακρυσμένης παρακολούθησης και  διαχείρισης μέσω smartphone, tablet ή PC. Η πρόσβαση μπορεί να επιτευχθεί μέσω της δωρεάν εφαρμογής mydlink ή μέσω της διαδικτυακής πύλης mydlink, ενώ οι χρήστες δεν επιβαρύνονται με συνδρομές και ειδικό software.

Επιπλέον, περιλαμβάνεται microSD κάρτα 16GB που προσφέρει στους χρήστες δυνατότητα για άμεση καταγραφή, απευθείας στην κάμερα. Μπορεί να ρυθμιστεί για εκκίνηση εγγραφής βάσει γεγονότων, προγράμματος ή για συνεχή καταγραφή.

ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ,SECURITY,ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,D-LINK,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home