Instawin: εφαρμογή για loyalty μέσω κινητού

Deasy @ 17.04.2013

Οι υπηρεσίες που σχετίζονται με το loyalty είναι πολύ δημοφιλείς στο χώρο της λιανικής και το επόμενο βήμα είναι να αρχίσουν να αξιοποιούν και τα smartphones. Εκεί κινείται το Instawin, μία ενδιαφέρουσα ελληνική εφαρμογή της εταιρείας Amaze.

Πρόκειται για μία εφαρμογή που προσφέρει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις να σχεδιάσουν και να δημιουργήσουν το δικό τους loyalty club βάσει των ξεχωριστών αναγκών τους, επικοινωνώντας άμεσα τις προσφορές τους. Παράλληλα, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να κερδίζουν περισσότερα προνόμια, κάθε φορά που ψωνίζουν από τα αγαπημένα τους στέκια/ καταστήματα, xωρίς πλαστικές κάρτες, κουπόνια ή προπληρωμένες προσφορές.

Πως λειτουργεί

Μία επιχείρηση καφέ, για παράδειγμα, θέλει να προσφέρει για κάθε 5 καφέδες που αγοράζει ένας πελάτης 1 καφέ δώρο.

Μέσα σε 2 λεπτά, από την σελίδα διαχείρισης του Instawin, δημιουργεί την σελίδα του καταστήματός, προσθέτει με πληροφορίες, φωτογραφίες, την διεύθυνσή  και ανεβάζει την προσφορά που επιθυμεί.

Ο χρήστης του instawin θα δει την προσφορά του καταστήματος μέσα από την λίστα της εφαρμογής, θα επισκεφτεί το κατάστημα και για κάθε καφέ που αγοράζει θα σκανάρει στο ταμείο του καταστήματος το ειδικό QR Code. Κάθε σκανάρισμα θα εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού του, και όταν συμπληρώσει τον προαπαιτούμενο αριθμό, θα εξαργυρώσει το δώρο του στο ταμείο του καταστήματος, απλά δείχνοντας την συσκευή του.

Τι προσφέρει

Σύμφωνα με τη δημιουργό εταιρεία, η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα στην επιχείρηση να δημιουργεί προσφορές για όσο καιρό θέλει , με όποια μορφή θέλει και όποτε θέλει, να επικοινωνεί την προσφορά ανά πάσα στιγμή σε όποιο κοινό θέλει, με απόλυτα στοχευμένο τρόπο, να έχει πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή σε πλούσια analytics με τα αποτελέσματα της κάθε προσφοράς και δημογραφικά στοιχεία των πελατών.

Ο καταναλωτής μπορεί να βρίσκει τις προσφορές των αγαπημένων του καταστημάτων και προϊόντων, να επιλέγει τις διαθέσιμες προσφορές που υπάρχουν κοντά του, μέσω GeoLocation, να χρησιμοποιεί το κινητό του σαν οποιαδήποτε κάρτα Loyalty και να έχει τη δυνατότητα να κερδίζει με κάθε του αγορά και κάθε φορά που την χρησιμοποιεί και να απολαμβάνει επιπλέον προνόμια με βάση των αριθμό σκαναρισμάτων που έχει κάνει ανά κατάστημα.  

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν σε όλους τους χρήστες iPhone, iPad, iPod touch μέσα από το App Store και όλους τους χρήστες Android μέσα από το Google Play.

MOBILE APPLICATION,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home