Συνδέστε την Android συσκευή σας στην οθόνη

Τη δυνατότητα αυτή προσφέρει η myPlay i2757Fm της AOC

Συνδέστε την Android συσκευή σας στην οθόνη

Αν είστε από εκείνους που θεωρούν άχρηστη τη θύρα HDMI του Android smartphone ή tablet που έχετε, τότε μάλλον καλό είναι να δείτε τη νέα οθόνη της AOC. Και αυτό γιατί η myPlay i2757Fm (σ.σ. τα προϊόντα εικόνας έχουν πάντα πολύπλοκες ονομασίες) προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης με μία Android φορητή συσκευή προκειμένου να προβάλλεται το περιεχόμενο της τελευταίας στην 27 ιντσών οθόνη!

Μόνη προϋπόθεση είναι η Android συσκευή να υποστηρίζει τη λειτουργία MHL (Mobile High-Definition Link), ενώ η σύνδεση γίνεται μέσω ενός καλωδίου micro-USB/HDMI μέσω του οποίου μεταφέρονται εικόνες, video και ψηφιακός ήχος ακόμη και υψηλής ευκρίνειας (full HD) στη συγκεκριμένη οθόνη της AOC, για την οποία η προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι στα 290 ευρώ. Το επιπλέον πλεονέκτημα είναι ότι κατά τη διάρκεια της σύνδεσης η Android συσκευή σας φορτίζεται!

Είναι προφανές ότι οι εφαρμογές είναι πολλές: προβολή φωτογραφιών και video που «τραβήχτηκαν» με το smartphone, Angry Birds σε μεγαλύτερη οθόνη αλλά και δυνατότητα για την προβολή μίας παρουσίασης αποθηκευμένης στο smartphone σε μία αρκετά μεγαλύτερη οθόνη.

Η myPlay i2757Fm χρησιμοποιεί την τεχνολογία IPS και γενικότερα διαθέτει ότι περιμένει κάποιος από ένα μόνιτορ σε αυτή την κατηγορία, ενώ, φυσικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προβολή περιεχομένου από «κλασικές» συσκευές όπως προσωπικοί υπολογιστές και παιχνιδομηχανές.

ANDROID,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home