Μετά το Facebook Like έρχεται το Want

Νέα υπηρεσία από το Facebook

Μετά το Facebook Like έρχεται το Want

Μία νέα λειτουργία που θα συνδυάζεται με μία ακόμα επιλογή εκτός από το Like που όλοι ξέρουμε δοκιμάζει το Facebook, σύμφωνα με το Reuters. Ειδικότερα, το μεγάλο social network συνεργάζεται ήδη με επτά μεγάλες εταιρείες με στόχο να τεστάρουν μία νέα υπηρεσία που θα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν συλλογές φωτογραφιών με πράγματα που θα ήθελαν να αποκτήσουν.

Η νέα υπηρεσία με όνομα (προσωρινό ή μόνιμο θα δείξει) Facebook Collections θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται με τους φίλους τους αυτά τα προϊόντα και εν τέλει να τα αποκτήσουν, στέλνοντας τους χρήστες απευθείας στα online shops των εταιρειών.

Από την άλλη πλευρά, είναι μία δυνατότητα που θυμίζει σε ένα βαθμό και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε ως χρήστες στο Pinterest, με τις συλλογές εικόνων που δημιουργούμε, αποτελώντας ουσιαστικά ανταγωνιστική υπηρεσία.

Παρά το γεγονός ότι στελέχη του Facebook ισχυρίζονται ότι δεν πρόκειται να λαμβάνουν προμήθειες για κάθε αγορά που θα πραγματοποιείται μέσω του Facebook Collections, αναλυτές σημειώνουν ότι τα έσοδα θα μπορούσαν να προέλθουν από χρήματα που θα καταβάλουν οι εταιρείες για να προβεβληθούν τα προϊόντα τους περισσότερο μέσα από το μεγάλο social network.

FACEBOOK,E-COMMERCE,FACEBOOK,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home