Στον αστερισμό της βίας

Deasy @ 07.06.2012
Στον αστερισμό της βίας

Κυριαρχεί στις συζητήσεις στο twitter και στο Facebook το πρωινό επεισόδιο με  πρωταγωνιστή τον υποψήφιο βουλευτή και εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλ. Κασιδιάρη.

Το βίντεο από τη διπλή επίθεση εναντίον της Ρένας Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ) και της Λιάνας Κανέλλη (ΚΚΕ) στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στον ΑΝΤ1 κυκλοφορεί με διάφορες παραλλαγές στο YouTube. Στα κοινωνικά δίκτυα η καταδίκη της επίθεσης, ο προβληματισμός, αλλά και οι προσπάθειες συμψηφισμού με περιστατικά βίας στο παρελθόν κυρίως προς πολιτικούς κομμάτων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ δίνουν και παίρνουν.

Σε γενικές γραμμές στο twitter κυριαρχούν η καταδίκη του γεγονότος, ο προβληματισμός αλλά και η σάτιρα αναφορικά με τις πυγμαχικές ιδιότητες του υποψηφίου της ΧΑ, τη στάση των υπολοίπων στο πάνελ (κυρίως ως προς το... μαρμάρωμα του Πρ. Παυλόπουλου). 

Βέβαια δεν λείπουν και εκείνοι που επικροτούν την επίθεση, οι οποίοι όμως αποτελούν μειονότητα. Στη σελίδα του Ηλία Κασιδιάρη δημοσιεύονται μηνύματα υπέρ του, όπως και σε πολλές ακόμα σελίδες που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συνδέονται με το κόμμα του. 

Επιστροφή στο twitter για ένα σχόλιο που αναμετάδωσε ο επίσημος λογαριασμός του ΠΑΣΟΚ με εμφανέστατη τη διάθεση συμψηφισμού.

 

 Ο θόρυβος που έχει δημιουργηθεί είναι φυσικά μεγάλος και είναι πολύ δύσκολο να παρακολουθήσει και να αξιολογήσει κανείς όλα όσα λέγονται σήμερα κυρίως σε twitter και Facebook. Στα αξιομνημόνευτα η εμφάνιση του ονόματος του υποψηφίου της ΧΑ στα Trending Topics του twitter για λίγα λεπτά το μεσημέρι σήμερα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ,SOCIAL MEDIA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home