Τέλη Μαρτίου το iPad 2 στην Ελλάδα

Deasy @ 02.03.2011
Τέλη Μαρτίου το iPad 2 στην Ελλάδα

Στις 25 Μαρτίου (;), σύμφωνα με τον Steve Jobs, θα κυκλοφορήσει το νέο iPad 2 και στην Ελλάδα, η οποία συμπεριλαμβάνεται στο πρώτο κύμα των χωρών που θα διατεθεί η συσκευή. Βέβαια, λόγω αργίας στη χώρα μας, είναι σίγουρο ότι η ημερομηνία λανσαρίσματος θα μετακυληθεί για κάποια από τις επόμενες ημέρες.

Τι προσφέρει όμως το iPad 2; Όπως ανέφερε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο κ. Jobs, το νέο μοντέλο έρχεται με νέο επεξεργαστή Α5, διπλού πυρήνα, αποτελώντας το πιο γρήγορο tablet PC με την κυκλοφορία του, διαθέτει γυροσκόπιο και δύο κάμερες (εμπρός – πίσω), είναι 33% πιο λεπτό από το προηγούμενο και αντίστοιχα πιο ελαφρύ, ζυγίζοντας 580 γραμμάρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι το iPad 2 είναι πιο λεπτό ακόμα και από το iPhone 4, καθώς το πάχος του περιορίζεται στα 8,8 χιλιοστά. Παρά το γεγονός αυτό, η μπαταρία συνεχίζει να προσφέρει την ίδια αυτονομία των 10 ωρών, που προσφέρει και το πρώτο iPad.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, το iPad 2 θα διατίθεται και σε λευκό χρώμα, θα διαθέτει έξοδο HDMI με δυνατότητα μεταφοράς όλων όσων απεικονίζονται στην οθόνη του και στην τηλεόραση σε υψηλή ανάλυση 1080p.

Τέλος, με το iPad 2 κάνει ποδαρικό και η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος, iOS 4.3, που θα προσφέρει ακόμα καλύτερες επιδόσεις στη συσκετυή.

Πόσο θα κοστίζει; Οι τιμές για το νέο iPad διατηρούνται ίδιες με το προηγούμενο, ξεκινώντας από τα 499 δολάρια για την έκδοση των 16GB με υποστήριξη WiFi και φθάνοντας τα 829 δολάρια για την έκδοση των 64GB που υποστηρίζει και δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει στην αγορά των ΗΠΑ στις 11 Μαρτίου, ενώ στις 25 θα λανσαριστεί σε ένα μεγάλο αριθμό αγορών σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα, όπως αναφέραμε προηγουμένως.

IPAD,TABLETS,APPLE,IOS,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home