deasy podcast 20 - Γκουντ Φέλας

Περπατώντας στο Σύνταγμα

Θα μπορούσε να είναι, κυριολεκτικά, ένα περιπατητικό podcast  όμως ελλείψει υλικοτεχνικής υποδομής βολευτήκαμε στο φιλόξενο στούντιο του deasy.gr με έναν φίλο και συνοδοιπόρο από τα πολύ παλιά, τον Γρηγόρη Μηλιαρέση .

Είπαμε και τι δεν είπαμε... Για το Σύνταγμα και τις συγκεντρώσεις των "αγανακτισμένων", την υπόθεση "Mega" στο Facebook και τα πάθη του λιναριού που πρέπει να έζησε ο moderator ή social media υπεύθυνος του μεγαλύτερου καναλιού της χώρας.

Μετά, θυμηθήκαμε τα παλιά (αναζητήσαμε για μουσική υπόκρουση τις "αναμνήσεις"), το S.N.A.F.U. του Γρηγόρη που δικαίως κρατάει τον τίτλο του πρώτου ελληνικού blog σε μία εποχή που δεν υπήρχαν comments για δημοσίευση (ωραίες ημέρες) και τα troll κατοικούσαν μόνο στα παραμύθια των λαών των δασών.

Τώρα, τι σχέση έχουν όλα αυτά με τη μακρινή, ξακουστή και χιλιοτραγουδισμένη Ιαπωνία θα σας αφήσουμε να το ανακαλύψετε σε αυτό το ελαφρώς μαραθώνιας διάθεσης podcast, όπου τα μουσικά χαλιά τραβήχτηκαν γρήγορα μιας και -παρά τις βροχερές κασκαρίκες του καιρού- το καλοκαίρι έρχεται....

Είχαμε επίσης την εκλεκτή συντροφιά των:

Ramones: We want the airwaves

Σπυριδούλα: Νάιλον ντέφια

Bruce Springsteen: Keep your eyes on the prize

Skatalites: Guns of Navarone

Playing for change: Redemption Song

 

DEASY PODCAST,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home